Η Ανδριάνα Μπάμπαλη ζωντανά στο Ρέθυμνο την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 στο Metropolis Club (Νεάρχου 15-17, Ενετικό Λιμάνι).

Μαζί της ο Πάρις Περυσινάκης (λύρα) και ο Άκης Κατσουπάκης (πιάνο).

Έναρξη 22:00.

Είσοδος 10 ευρώ, προπώληση 8 ευρώ (στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ποτό).

Μετά από δεκαετή παρουσία στο χώρο, και έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με πολλούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του χώρου (Γ.Νταλάρας, Χ.Αλεξίου, Ν.Πορτοκάλογλου, Ε.Τσαλιγοπούλου, Κ. Λειβαδάς κ.α.), μας παρουσιάζει τα τραγούδια της από τους 5 προσωπικούς της δίσκους. Τραγούδια όπως τα “Μοίρα μου έγινες”, ”Δές καθαρά”, “Μαζί θεός”, ”Δεν είν’ αργά για θαύματα”, αλλά και καινούργια όπως “Περιπλανώμενο” από το νέο cd “Ο Τζον Τζον ζει” (Μωραΐτης / Σέμσης) , “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου” (από τους τίτλους της σειράς “Το Νησί“). Τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία που έχουν αγαπηθεί, και διασκευές τραγουδιών που έχει αγαπήσει η ίδια !

Μαζί της, ως guest, ο σπουδαίος κρητικός λυράρης Πάρις Περυσινάκης σε ένα ιδιαίτερο πάντρεμα του παραδοσιακού οργάνου με την πιο “δυτική” πλευρά της Ανδριάνας. Στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις ο Άκης Κατσουπάκης.

Σημεία προπώλησης: Metropolis Club (Νεάρχου 15-17), Haagen Dazs (Αγγ. Σικελιανού 2), Xpress Εκτυπώσεις (Γερακάρη 114) & Happening (Αρκαδίου 91).