Shaya «Δεν ήξερα πατινάζ»

Για την εμπειρία της στο Dancing οn Ice, τη σχέση της με το πατινάζ, αλλά και τους συμπαίκτες της μίλησε στην κάμερα του Star, η Shaya.

Μιλώντας για την εμπειρία της της από το πατινάζ στον πάγο, η 29χρονη τραγουδίστρια δήλωσε: «Στις πρώτες πρόβες τα πήγα καλύτερα, γιατί έκανα rollers πιο μικρή και είχα λίγο την αίσθηση ισορροπίας ή ταχύτητας παραπάνω από τους υπόλοιπους. Δεν είχα καμία σχέση με το πατινάζ πριν από το σόου αυτό, τουλάχιστον στον πάγο. […] Δεν ήξερα πατινάζ, δούλεψα πολύ σκληρά, όπως και όλοι οι υπόλοιποι» αν και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα ατυχήματα που είχε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του σόου: «Έχω χτυπήσει καρπούς, γόνατο… Σήμερα πονάνε τα πλευρά μου!».

 

Όσο για την απόδοση των υπολοίπων διαγωνιζόμενων στην πρεμιέρα του σόου, τόνισε: «Διαφωνώ ότι οι γυναίκες ήταν καλύτερες την Κυριακή. Θεωρώ άδικο που βγήκε τελευταίος ο Χειμωνέτος γιατί ήταν πολύ συμπαθητικός. Έπαιξε και με τις κάμερες κ.λ.π. Νομίζω ότι δεν άξιζε την τελευταία θέση. Νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι κάποιος άλλος τελευταίος, όχι ο Χειμωνέτος».

 

Τέλος, η Shaya δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις σχέσεις της με τους συμπαίκτες της: «Υπάρχουν 2-3 άτομα που δεν ταιριάζουμε τόσο πολύ ακόμα σαν άνθρωποι, αλλά στην πορεία μπορεί να αλλάξουν όλα…».

[yupi.gr]