O Λουμίδης Παπαγάλος ταξιδεύει για την Κρήτη!

Στο πλαίσιο της πρωτότυπης ενέργειας ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗΣ που εξελίσσεται στο Facebook ο αγαπημένος Παπαγάλος  θα βρίσκεται από σήμερα και για όλο το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Από τις αρχές Οκτωβρίου ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ξεκίνησε για ένα πρωτότυπο ταξίδι σε όλη την Ελλάδα ώστε να ενώσει τους φίλους του αυθεντικού ελληνικού καφέ. Η ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗΣ συνεχίζεται και σήμερα ο Παπαγάλος θα βρεθεί στην Κρήτη!

Τρεις φίλες της περιοχής θα τον υποδεχτούν, θα του δείξουν τα καλύτερα σημεία του τόπου τους και θα μοιραστούν μαζί του τα δικά τους μυστικά για τον αυθεντικό ελληνικό καφέ. Η Χριστίνα Σταμάτη από το Ηράκλειο, η Ειρήνη Μαραγκουδάκη από το Ρέθυμνο και η Τόνια Κουμαδοράκη από τα Χανιά θα φιλοξενήσουν διαδοχικά τον παπαγάλο και θα φροντίσουν να κάνουν την παραμονή του στην Κρήτη αξέχαστη! Κάθε σταθμός του Παπαγάλου θα «ανεβαίνει» στη σελίδα του καφέ «ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» στο Facebook (www.facebook.com/LoumidisPapagalos)

 

Οι τρεις Κρητικιές οικοδέσποινες θα διεκδικήσουν την ψήφο της καλύτερης φιλοξενίας του Παπαγάλου από 23 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου με ψηφοφορία που θα γίνει στη σελίδα www.facebook.com/LoumidisPapagalos για την ανάδειξη του νικητή της ψηφοφορίας. Εκτός από τον μεγάλο νικητή, μεγάλα δώρα θα κερδίσουν και οι φίλοι της σελίδας που θα ψηφίσουν σε εκείνο το χρονικό διάστημα.

 

Οι οικοδέσποινες από την Κρήτη έχουν ανάγκη τη στήριξη του κόσμου του νησιού. Γι αυτό το λόγο καλούν όλους τους φίλους του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ να παρακολουθούν καθημερινά το ταξίδι της ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ ΛΟΥΜΙΔΗΣ για να δουν μαζί του την όμορφη πλευρά της Κρήτης.

 

Οι κρητικιές οικοδέσποινες του Παπαγάλου δήλωσαν:

 

Η Χριστίνα Σταμάτη από το Ηράκλειο:

«Η ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗΣ είναι μια πολύ ωραία ιδέα και έχει πολύ πλάκα! Περιμένω ανυπόμονα τον Παπαγάλο για να απολαύσουμε ένα ελληνικό καφέ στην πόλη του Ηρακλείου»!

 

Η Ειρήνη Μαραγκουδάκη από το Ρέθυμνο:

«Πρόκειται για μια πολύ καλή εμπειρία. Χαίρομαι που ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ θα περάσει από την Κρήτη και ακόμα περισσότερο από το Ρέθυμνο».

 

Η Τόνια Κουμαδοράκη από τα Χανιά:

«Θα δείτε πολύ ωραίο υλικό από τα Χανιά. Θα έχω τον Παπαγάλο παντού μαζί μου και θα γελάσουμε πολύ, πάντα παρέα με έναν αυθεντικό ελληνικό καφέ».