Θερμό επεισόδιο Πάγκαλου – κολυμβήτριας στη λίμνη Βουλιαγμένης

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίσθηκε χθες το μεσημέρι, στην «αμαρτωλή» λίμνη της Βουλιαγμένης! Πρωταγωνιστές αυτού του επεισοδίου ήταν (για ακόμη μια φορά…) ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλος και μια ηλικιωμένη κυρία.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού, κατά την είσοδό του στη λίμνη, ο κ. Πάγκαλος δεν κατέβαλε το αντίτιμο του εισιτηρίου που του αναλογούσε, ενώ…
 την ίδια στιγμή μαζί με τον Αντιπρόεδρο εισερχόταν στη λίμνη και μια χειμερινή κολυμβήτρια, η οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κ. Πάγκαλο που δεν πλήρωσε.
Μάλιστα, ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο ανταλλάσσοντας εκατέρωθεν ύβρεις και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο κ. Πάγκαλος, στην προσπάθειά του να την αποφύγει, την έσπρωξε και δε δίστασε να ζητήσει από τις αρχές να τη συλλάβουν, απειλώντας τη παράλληλα ότι θα της κάνει μήνυση.
Η ηλικιωμένη, έκπληκτη που ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί τη δικαιοσύνη και στην προσπάθειά της να αποφύγει τους αστυνομικούς, ούτως ώστε να μην τη συλλάβουν, έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης.
Σαστισμένοι οι επισκέπτες παρακολουθούσαν τη γυναίκα να κολυμπά και να διαμαρτύρεται για τη συμπεριφορά του κ. Πάγκαλου. Μάλιστα, η ηλικιωμένη στο κάλεσμα των αστυνομικών να βγει από τη λίμνη, επικαλούμενοι τον κίνδυνο της σωματικής της ακεραιότητας, αρνιόταν πεισματικά, λέγοντάς του ότι εάν έβγαινε, αυτοί θα τη συλλάμβαναν.
Οι αρχές, φοβούμενοι για τη ζωή της γυναίκας , κάλεσαν ασθενοφόρο γιατί σε περίπτωση υποθερμίας θα έπρεπε να τις παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.Το επεισόδιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ θεωρήθηκε λήξαν, οι δυο πλευρές αποχώρησαν και αυτός που τελικά έχασε, ήταν ο Δήμος… αφού δεν πρόσθεσε στο ταμείο του το ποσό που αναλογούσε στον κ. Πάγκαλο, από την είσοδό του στη λίμνη της Βουλιαγμένης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογα περιστατικά έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν με πρωταγωνιστή τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Ενδεικτικά αναφέρουμε το επεισόδιο με θύμα έναν φωτορεπόρτερ στην πλατεία Κολωνακίου. Ο φωτογράφος βρέθηκε πριν λίγο καιρό στο Κολωνάκι για δουλειά, όταν ξαφνικά είδε τον κ. Πάγκαλο να βγαίνει από μια πολυκατοικία και ενστικτωδώς σήκωσε τη φωτογραφική του μηχανή για να απαθανατίσει τον πολιτικό. Μόλις έγινε αντιληπτός από την αστυνομική φρουρά του Βουλευτή, αμέσως έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν και του ζήτησαν να τους παραδώσει την κάρτα της φωτογραφικής του μηχανής. Μάλιστα, για λόγους ασφαλείας, όπως ισχυρίστηκαν, τον κράτησαν «όμηρο» στη μέση της πλατείας για περίπου τρεις ώρες.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι, στην υπόθεση ενεπλάκη και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, παρ΄ ότι ο φωτορεπόρτερ τους επέδειξε από την αρχή την επαγγελματική ταυτότητα της ΕΦΕ (Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος).

[ΒΗΜΑ on-line]