«Συγχωρώ, αλλά δεν ξεχνώ»

Η πορεία της ξεκίνησε από το χώρο του μόντελινγκ κερδίζοντας μάλιστα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό για την ανάδειξη της Βασίλισσας του Τουρισμού. Η παρουσιάστρια του «Made in Star» αποκαλύπτεται αποκλειστικά στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly»!
«Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά σε αυτές τις δουλειές. Δεν σημαίνει, βέβαια, ότι θα εργάζομαι και τζάμπα. Και δεν μου αρέσει όταν ακούω για κοπέλες που, προκειμένου να βγουν στην τηλεόραση, θυσιάζουν την αμοιβή τους, απλώς και μόνο για να φανούν.» λέει η Νικολέττα Ράλλη μιλώντας για τις αμοιβές της αλλά και για το πόσο γρήγορα συμφώνησε στην πρόταση του καναλιού της. Στη ρευστή εποχή που διανύουμε τίποτα δεν είναι δεδομένο πώς αντιμετωπίζει όμως το ενδεχόμενο να μείνει εκτός τηλεόρασης η νεαρή παρουσιάστρια; «Είναι γλυκό το γυαλί, έχουν πει ορισμένοι, αλλά εγώ δεν το δέχομαι αυτό. Δεν έχω εθιστεί με την τηλεόραση. Έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου για αυτό. Λατρεύω τη δουλειά μου· αν δεν μου άρεσε, θα φαινόμουν ψεύτικη και δεν θα σεβόμουν τον τηλεθεατή. Αλλά δεν θα τελειώσουν και όλα αν δεν δουλεύω πια στην τηλεόραση!»

Αναφερόμενη στις τολμηρές φωτογραφήσεις που έχει κάνει στο παρελθόν λέει: «Δεν το μετάνιωσα, γιατί δεν αναγκάστηκα να κάνω αυτές τις φωτογραφήσεις. Μπορεί, ωστόσο, να τις έκανα διαφορετικά σήμερα. Αλλά εγώ ξέρω πολύ καλά τον εαυτό μου. Εκείνος που δεν με ξέρει βλέπει μόνο αυτή την εικόνα μου, δεν ξέρει το λόγο και μπορεί να με παρεξηγήσει βλέποντας μια τέτοια πόζα. Το έχω ξανασκεφτεί, όμως, μπορεί και να την έχω “πατήσει”.»

[msn.com]