Η… Μοίρα (της) δείχνει Κάννες!

Ελαμψε στην Κρουαζέτ των Καννών. Απογειώθηκαν οι μετοχές της Δέσποινας Μοίρου μετά τη συμμετοχή της στην ταινία «Emma Blue»! Μάλιστα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο στο μέλλον να τη δούμε στο σελιλόιντ στο πλάι του Ρομπέρτο Μπενίνι και του Εντι Μέρφι.

Το φιλμ «Emma Blue» προβλήθηκε στο πλαίσιο των ανεξάρτητων παραγωγών του Φεστιβάλ των Καννών και εντυπωσίασε… Εξι βραβεία έχει πάρει η ταινία του Robert MacLean, στην οποία πρωταγωνιστούν η Δέσποινα στον ρόλο της Blue Girl και ο Ελληνας εξ Αυστραλίας Κώστας Μάντιλορ (γνωστός από την ταινία «Ι Show you»).

Το φιλμ έχει προβληθεί σε Ατλάντα, Αγγλία, Ιρλανδία, Μάβερικ, Χονολουλού, αλλά το μεγάλο «μπαμ» έγινε στις Κάννες. Η γοητευτική ηθοποιός είναι ενθουσιασμένη και συνεχίζει το μεγάλο (blue) ταξίδι της στο εξωτερικό, τιμώντας την Ελλάδα και σε πολλά ακόμη κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Τα καλύτερα φαίνεται ότι έρχονται για τη Δέσποινα Μοίρου. Πριν από λίγες μέρες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της δραματικής ταινίας «Altamoura» με πρωταγωνίστρια τη Maya Morgenstern (γνωστή από το αιρετικό φιλμ του Mel Gibson «Τα πάθη του Χριστού», στον ρόλο της Παναγίας), η οποία θα προβληθεί στο επόμενο Φεστιβάλ Καννών το 2011.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της «Espresso», η Δέσποινα δέχθηκε και δύο επαγγελματικές προτάσεις -ιδιαίτερα τιμητικές- κατά τη διάρκεια της παραμονής της στις Κάννες. Μία ήταν από τον διάσημο οσκαρικό Ιταλό ηθοποιό και σκηνοθέτη Roberto Benini («La vita e bella») και άλλη μία από το Los Angeles, για ένα καινούργιο κωμικό φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Eddie Murphy και Steven Kimbrough. Οπως είναι φυσικό, ενθουσιάστηκε. Οσο για το «Emma Blue», στο πλάι της Δέσποινας παίζουν ο Zack Norman, ο Duncan Skinner και η Pamela Shaw.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ, espressonews.gr