Υποβολή εργασιών στο περιοδικό “Εν Χανίοις 2010”

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόκειται να εκδοθεί εντός του έτους ο νέος τόμος της ετήσιας έκδοσης του Δήμου Χανίων “Εν Χανίοις 2010”.
Οι εργασίες που θα περιληφθούν στο “Εν Χανίοις” θα πρέπει να είναι πρωτότυπες και μη δημοσιευμένες σε οποιοδήποτε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο και να αναφέρονται στην Ιστορία, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Τέχνες και Λαογραφία της Κρήτης γενικά και των Χανίων ειδικότερα.
Τα κείμενα θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή (cd) και σε μια εκτύπωση, σε συμβατή γραμματοσειρά 12 στιγμών, με 1,5 διάστιχο και σε έκταση το πολύ έως 20 σελίδες μεγέθους Α4 (επιπλέον 5 σελίδες για το οπτικό υλικό, σημειώσεις, παραπομπές και βιβλιογραφία). Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι συγγραφείς να παραδώσουν ή να αποστείλουν τις εργασίες τους για δημοσίευση στον τόμο, στο γραφείο της προϊσταμένης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, με την ένδειξη «Για την έκδοση “Εν Χανίοις”», ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. το αργότερο έως τις 20 Αυγούστου 2010. Σημειώνεται ότι εργασίες που θα παραληφθούν μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνουν δεκτές.
Τα κείμενα θα τεθούν υπ’ όψη της Συντακτικής Επιτροπής, η οποία και αποφασίζει για τη δημοσίευσή τους. Εργασίες, δημοσιευόμενες ή μη, δεν επιστρέφονται. Για περισσότερες πληροφορίες: κα Χουδαλάκη Παρασκευή, προϊσταμένη Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων (τηλ.: 2821341662) και κα Σημανδηράκη Ζαχαρένια, προϊσταμένη Ιστορικού Αρχείου Κρήτης, επιμελήτρια´έκδοσης (κιν. 6944801787).