Ψάχνουν τι να κάνουν τα λεφτά.. όσοι έχουν…

Πολλες οι φήμες τις τελευταίες μέρες ότι σύντομα θα αναγγείλει ο Γιώργος την ΠΤΩΧΕΥΣΗ της χώρας. Τα “παπαγαλάκια” ένθεν κακείθεν αντι να ηρεμούν τον κόσμο με τις δηλώσεις δεν υπάρχει πρόβλημα, τροφοδοτούν την αμφοβολία και μεγαλώνουν το άγχος του κόσμου !!

Ολο και περισσότερες είναι οι ενδείξεις ότι η Ελλάδα ούτε θέλει ούτε μπορει να τιμωρήσει τους ενόχους, ούτε να βρει τα κλεμμένα ούτε να φέρει την ανάκαμψη… Καθημερινά δελτία ειδήσεων, καταγγελίες βουλευτών της αντιπολίτευσης και δημοσιεύματα μιλούν για κατασπατάληση, για αναλώσιμα εκατομυρίων, για αυτοκίνητα για διαμερίσματα στην Αμερική κλπ κλπ Πως να πείσεις ύστερα Γιώργο και Γιώργο τη Μέρκελ ;;
Ντίπι μπουνταλού την επεράσατε ;;

Ετσιο ο κόσμος έχει αγχωθεί, για το πως θα θα σώσει τα λεφτα του αφου σε περίπτωση πτώχευσης οι τράπεζες κλείνουν, τα ευρω γίνονται ΔΡΑΧΜΕΣ με μία υποτίμηση απ’οτι  λέγεται του 30 % και στη συνέχεια θα γνωρίσουμε πραγματαικά μέρες ΚΑΤΟΧΗΣ !!

Οι προτάσεις που ακούσαμε είναι :

– Ακίνητα
– Χρυσό
– Δολλάρια
– Λίρες Αγγλίας
– Σε κρύπτες στο σπίτι και μετατροπή σε δραχμες στο εξωτερικό…

Και να συμπληρώσουμε ότι σήμερα στην εκπομπή του Γ.Αυτιά αναφέρθηκε ότι οι μηχανές στο νομισματοκοπείο χθες βράδυ ΔΟΥΛΕΥΑΝ !!!