Το δώρο που έκανε ο Έλληνας σχεδιαστής στη Rihanna!

Ο Δούκας Χατζηδούκας χάρισε στην διάσημη τραγουδίστρια ένα δώρο αξίας 800 ευρώ. Ένα ζευγάρι συλλεκτικές πλατφόρμες χάρισε ο γνωστός σχεδιαστής στην diva της RnB μουσικής.

Τα παπουτσία αυτά ταιριάζουν με τον ροκ κι ανατρεπτικό χαρακτήρα της τραγουδίστριας που έγινε αισθητός στην μοναδική συναυλία που έδωσε πριν από λίγες μέρες στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο Δούκας Χατζηδούκας φυσικά ήταν παρόν στην συναυλία . “Θέλω να ευχαριστήσω δύο φίλες μου, τη Μαρία Θανάσουλα και Αναστασία Φλασκή από την εταιρεία Eleven που έφερε τη Rihanna και το Μad που με ενημέρωσαν πολύ νωρίς ότι θα γλινει η συναυλία. Εκεί είχα την ευκαιρία να σκεφτώ να της δώσω το πιο όμορφο ζευγάρι από τη φετινή κολεξιόν. Θεωρώ ότι είναι το πιο εμπνευσμένο και το πιο extreme”, δήλωσε ο ίδιος στην Espresso.

Tα παπούτσια είναι μία ιδιαίτερη κατασκευή με έντονη γεωμετρία, 16 εκατοστών , όγκο στο κάτω μέρος και επένδυση ξύλου. ” Της το έδωσα στο καμαρίνι της, το δοκίμασε αμέσως και μου είπε: Είναι θεσπέσιο.. Έπειτα το φόρεσε και το περπάτησε λίγο. Μου είπε ότι θέλει να ενημερώνεται για τις κολεξιόν μου. Ήταν πολύ ευγενική, πάρα πολύ απλή, αλλά αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι πρόκειται για ένα πανέμορφο πλάσμα, με τέλειο δέρμα και άψογα πόδια”, συνέχισε ο σχεδιαστής για την πρώτη τους συνάντηση.

[newsit.gr]