Οι «σπίθες Χανίων, Κισσάμου και Σφακίων» του κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών-Κ.Α.Π. οργανώνουν διήμερες εκδηλώσεις, υπό το γενικό τίτλο «Νέα Αντίσταση, Τώρα!», που θα πραγματοποιηθούν στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2011.

 

Στις εκδηλώσεις αυτές, στα Χανιά, τόπος καταγωγής του, θα συμμετέχει ο Ιδρυτής του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών «Σπίθα», αγωνιστής της πατρίδας και της δημοκρατίας Μίκης Θεοδωράκης. Οι εκδηλώσεις (αναλυτική παρουσίαση , με επόμενο δελτίο ενημέρωσης) θα κορυφωθούν με μεγάλη πολιτική εκδήλωση, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο θέατρο της ανατολικής τάφρου. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μίκης Θεοδωράκης ενώ θα μιλήσουν, ακόμη: Ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Κ.Α.Π. κ. Γεώργιος Κασιμάτης και ο δικηγόρος και εκπρόσωπος του Κ.Α.Π. Χανίων κ. Νίκος Χατζημιχελάκης.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με συναυλία , υπό τον τίτλο: «Η πατρίδα, πάλι τραγουδά». Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στο μουσικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη που θα παρουσιαστεί στους ανθρώπους που θα βρεθούν στην ανατολική τάφρο, το βράδυ της τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου.

Συντελεστές:

ΟΙ «PRIMAVISTA» ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΠΙΑΝΟ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΙΝΤΙΝΗΣ, ΚΙΘΑΡΑ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΕΛΕΝΑ ΟΡΜΥΛΙΩΤΟΥ, ΒΙΟΛΙ-ΦΩΝΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ, ΧΡΥΣΑ ΚΛΕΙΣΙΑΡΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΛΩΤΑΣ, ΤΥΜΠΑΝΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΖΩΛΙΔΑΚΗΣ, ΜΠΑΣΟ και οι: ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΕΡΟΥΛΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΖΩΗ ΚΟΛΛΑΡΟΥ-ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, TΡΑΓΟΥΔΙ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗΣ, TΡΑΓΟΥΔΙ.

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΗΧΟΣ-ΦΩΤΙΣΜΟΣ: K. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-Δ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ