Η Μπενφίκα δίνει 10 εκ. στον ΠΑΟ για Λέτο !

Το ιδιαίτερα δελεαστικό ποσόν των 10 εκατομμυρίων ευρώ προσφέρει η Μπενφίκα στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Λέτο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία.


Οι «αετοί της Λισαβώνας» αναζητούν τον διάδοχο του Ανχελ Ντι Μαρία, ο οποίος θεωρείται ήδη «κλεισμένος» από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ετσι, στράφηκαν στον Παναθηναϊκό, έχοντας ήδη πάρει γεύση από τον Λέτο στο επεισοδιακό φιλικό των δύο ομάδων που έγινε πριν από λίγες μέρες στο Τορόντο.

Η πρόταση φαντάζει… εξωπραγματική για τα δεδομένα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να βιαστούν να απαντήσουν. Αλλωστε, η τετραμελής διοικούσα επιτροπή που «τρέχει» τις εξελίξεις δύσκολα θα πάρει τέτοια απόφαση και όλα δείχνουν ότι το θέμα θα πρέπει να φτάσει ίσως και στους μετόχους, από τη στιγμή το διοικητικό κενό είναι δεδομένο εδώ και 40 ημέρες. Φυσικά, θα παίξει ρόλο και η εισήγηση του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό σε εκδηλώσεις αυνδέσμων.

Στο μεταξύ, ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, είχε την Παρασκευή συναντήσεις με τον Νικόλα Πατέρα αλλά και με τον Κώστα Αντωνίου για να ενημερωθεί για όλα τα θέματα της ομάδας, προκειμένου η διοικούσα επιτροπή να «τρέξει» τις εξελίξεις μέχρι την Γενική Συνέλευση.

Μετά από την συνάντηση με τον Κώστα Αντωνίου ο Δημήτρης Γόντικας ζήτησε τη βοήθεια του τέως προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα θέματα της ομάδας.  Ο Νικόλας Πατέρας ανταποκρίθηκε και τον κάλεσε στο γραφείο του στο Κολωνάκι. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν -κυρίως- για την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα.

[Πρώτο Θέμα]