Χώρισε ο Αλ Γκόρ… αλλά ξαναερωτεύτηκε…

Συμβαίνει και στίς καλύτερες οικογένειες…
Ό π. Αντιπρόεδρος την Η.Π.Α., Αλ Γκορ, μετά από 40 χρόνια γάμου με την Τίπερ Γκορ, — που πρόσφατα γιόρτασε την 40η επέτειο — στην διάρκεια του οποίου το ζεύγος απέκτησε τέσσερα παιδιά, ανακοίνωσε τον χωρισμό του, αρχικά σε φίλους και γνωστούς και στην συνέχεια στον… Τύπο.
«Ανακοινώνουμε πως ύστερα από πολλή σκέψη και πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε να χωρίσουμε.


Είναι αμοιβαία απόφαση, που έχουμε λάβει μετά από μακρά και προσεκτική εξέταση. Ζητούμε τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής και της οικογένειάς μας και διευκρινίζουμε ότι δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε περαιτέρω σχόλια».
Εμείς όμως ξέρουμε και μάλιστα κατ΄αποκλειστικότητα ότι πρίν χωρίσει αγόρασε δίπλα στη θάλασσα,πολυτελή έπαυλη , αξίας 9.οοο.οοο.$…!!!
Τό δε περίεργο είναι ότι ως Υπέρμαχος γιά τη Προστασία της Κλιματικής Αλλαγής, ήταν ο πρώτος και ο πατέρας της θεωρίας με διαλέξεις σε όλο τον κόσμο, ότι σε λίγα χρόνια η θάλασσα λόγω της υπερθέρμανσης θα ανέβει και θα “κατακλύσει” σε.. χιλιόμετρα την στεριά.!!!
Αυτά τα έλεγε πριν χωρίσει, είχε όμως φροντίσει να αγοράσει την έπαυλη ένα μέτρο από την ακτή , προφανώς γιά να στεγάσει τον νέο ερωτά του…
Όταν κατακλύζεσε από έρωτα , οι άλλοι κατακλυσμοί περιττεύουν

[Politiko Safari]