Η Χαρα Πομώνη, απόψε στα “Παντελόνια…”, στον 902

Μια τραγουδίστρια που έχει κλείσει 36 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη δισκογραφία και στα πάλκα, είναι καλεσμένη της εκπομπής. Η Χαρά Πομώνη ξεκίνησε ως βασική συνεργάτιδα του Σταμάτη Κραουνάκη σε συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (πανεπιστημιακές εκδηλώσεις). Αργότερα συνεργάστηκε με τον Χρήστο Λεοντή και πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία το 1977, συμμετέχοντας στη σπάνια έκδοση με τον τίτλο Πρώτος συλλογικός δίσκος.

Στη συνέχεια, γνωρίζεται με τον Μάνο Χατζιδάκι και εμφανίζεται μαζί του σε συναυλίες. Το 1980 ξεκινά τη «νυχτερινή» της διαδρομή από το «Περιβόλι του Ουρανού» για να συνεχίσει σε άλλα κέντρα, όπως «Διαγώνιος», «Σαμπάνη», «εννιά όγδοα», «Ταξίμι», «Μαγιοπούλα», συνεργαζόμενη με τους Στέλιο Βαμβακάρη, Άννα Χρυσάφη, Μιχάλη Γενίτσαρη, Μαίρη Λίντα, Διονύση Σαββόπουλο, Βαγγέλη Κορακάκη.
Στο αφιέρωμα η Χαρά Πομώνη συζητά με τον Πάρη Μήτσου για τη μέχρι τώρα διαδρομή της, μιλά τις εμπειρίες από τις παραπάνω συνεργασίες και εμφανίσεις της και παραθέτει τις απόψεις της για τη σημερινή κατάσταση στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού. Επίσης ερμηνεύει κλασσικά λαϊκά τραγούδια αλλά και δικές της επιτυχίες, με τη συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας.