Συναυλία για την Φοιτητική Ενωση Κρητών στο Κηποθέατρο Καζαντζάκης

Ο «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» στην Ιστορική Συναυλία του Κηποθεάτρου !
Για την ενίσχυση της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών…
«Ψαρογιώργης» Ξυλούρης, Ross Daly, Γιώργης Μανωλάκης, Αντώνης Μαρτσάκης, Δημήτρης Σγουρός, Βασίλης Σταυρακάκης είναι ορισμένοι μόνο από τους είκοσι και πλέον μουσικούς που συμπράττουν με σκοπό την υποστήριξη της Φ.Ε.Κ.

Την Τρίτη 9 Αυγούστου από τις 9 το βράδυ το Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου θα ξεδιπλωθεί μεστά και συνοπτικά όλη η πολυτάραχη Ιστορία της Φ.Ε.Κ από το 1943 έως σήμερα -με λόγο και εικόνα- ενώ τα συγκροτήματα θα ταξιδέψουν τους θεατές σε κάθε γωνιά την ατόφιας Κρήτης.

Ο Όμιλος Παιδείας & Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» (www.Aetogiannis.gr) θα παρουσιάσει δυναμικούς και συμβολικούς χορούς από την παλιά Κρήτη. Τη διαδρομή του ιστορικού Συλλόγου των Κρητών Φοιτητών και γενικότερα την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο ιδρυτής του Ομίλου Γιάννης Παναγιωτάκης, ο οποίος ως παλαιό μέλος της Φ.Ε.Κ. υπήρξε πρωτεργάτης των συνεδρίων της.

Η συναυλία γίνεται για την ενίσχυση του «Στεκιού της ΦΕΚ» στην Αθήνα και θα ολοκληρωθεί αναγκαστικά (λόγω κοινής ησυχίας των περιοίκων του Κηποθεάτρου) στις 12:30 οπότε παρακαλούνται οι θεατές να προσέλθουν στην ώρα έναρξης: 9 μμ.