Χορέψετε για την Κρήτη, την Ελλάδα, την συναδέλφωση των λαών !!!

Τοποθεσίες που φέτος θα πραγματοποιηθεί ο «χορός της συναδέλφωσης»

Νομός Χανίων :
Παλαιό λιμάνι Χανίων
εκκίνηση ελεύθερης συμμετοχής από το Φρόυριο Φιρκά έως το ΓΥΑΛΙ – ΤΖΑΜΊ 7:15 ακριβώς!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΔΊΠΛΑ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ – ΤΖΑΜΊ ΑΠΟ 4 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Χ.Ο.Χ Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ

ΑΡΟΔΑΜΟΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΟΝΕΙΡΟΚΡΗΤΕΣ

ΧΟΡ.ΣΥΓΚΡ/ΜΑ
Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!!

Κυριακή, 7 Αυγούστου · 7:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ.

ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ
Η Κρήτη μας περιμένει και φέτος για τη μεγάλη γιορτή της. Ελάτε όλοι να αγκαλιαστούμε, όπως και πέρυσι να στείλουμε μηνύματα αγάπης και συναδέλφωσης σε όλους τους λαούς της γης. Τώρα που η Ελλάδα μας δοκιμάζετε, όλοι μαζί μια αγκαλιά να γίνομε για αυτή.

Η Κρήτη, ο τόπος που γέννησε τον πρώτο ειρηνικό πολιτισμό σε ολόκληρο το δυτικό κόσμο κι έδωσε σημαντικότατους και άξιους εκφραστές της τέχνης και του πνεύματος, φιλοδοξεί να καθιερώσει θεσμικά την ημέρα αυτή ως «Μέρα χορού και συναδέλφωσης των λαών του πλανήτη μας».

Νομός Ρεθύμνου : ΒΟΑΚ/ γέφυρα Ατσιπόπουλου έως Αη Γιώργη Περιβολίων, Ψηλορείτη θέση λάκος Λυγερού, πληρ: Χνάρης Μανώλης 6945919111, Μετά τις 21.00, πλατεία αγνώστου Στρατιώτου.
Νομός Ηρακλείου : Δρόμος προς αεροδρόμιο, παλαιά εθνική οδός Μάλια/Χερσονήσου, στο δήμο Μοιρών/Μάταλα, πληρ: Φασομιτάκης Γιάννης 6951665152, στο δήμο Γόρτυνας / Αρχαία Γόρτυνα πληρ: Ξυλούρης Σταύρος 2892340330 εσωτ 40320, μετά τις 21.00 πλατεία Αγίου Μηνά
Νομός Λασιθίου : Πόλη Αγίου Νικολάου-Λίμνη

Σας παρακαλούμε να είσαστε προσεκτικοί και να ακολουθείτε κατά γράμμα τις οδηγίες των τροχονόμων και των εθελοντών και να φροντίσετε να έχετε φθάσει νωρίς στην τοποθεσία που εσείς έχετε επιλέξει. Ο χορός ξεκινάει στις 19.30 ακριβώς !!!