Η εφημερίδα πόλης Μόνιτορ παρουσιάζει :

Mετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου της δίσκου, η Monika επιστρέφει με την ολοκαίνουργια δουλειά της

Και μετά τις πολλαπλές sold out εμφανίσεις της ανα την Ελλάδα, μας επισκέπτεται στην πρώτη μεγάλη της συναυλία στα Χανιά, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

Η νεαρή τραγουδοποιός, που μας εξέπληξε ευχάριστα πριν δύο χρόνια με το άλμπουμ της Avatar, θα παρουσιάσει τα πολυαναμενόμενα, νέα τραγούδια της από το δεύτερο άλμπουμ της “Exit”, αλλά και τις ήδη αγαπημένες δημιουργίες της από το ντεμπούτο της , σε μια μαγευτική βραδιά. Στη σκηνή θα τη συνοδεύσει η 9 μελής μπάντα της σε ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι που ενώνει το μοντέρνο με το διαχρονικό και το πλούσιο συναίσθημα της ελληνικής μελωδίας με την εκλεπτυσμένη, παγκόσμια, ποπ σκηνή.

Το “Exit”, ο διάδοχος του “Avatar”, μάλλον αποδεικνύει με τον πιο κατάλληλο τρόπο ότι η Monika ήρθε για να μείνει για πάντα, καθώς καταφέρνει αριστοτεχνικά να ξεπεράσει το σκόπελο του «δύσκολου» δεύτερου άλμπουμ. Ο δίσκος κυκλοφορεί από την Archangel Music.

ΣΧΟΛΙΟ ΧΝΜ

Η εκδήλωση εντάχθηκε εκ των υστέρων στον πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Χανίων. Στο περιοδικό “Μόνιτορ” #32 υπάρχει ανακοίνωση για συναυλία της Μόνικα στις 1 Σεπτέμβρη στην τάφρο, που προφανώς άλλαξε για τις 5 Σεπτέμβρη. Στο Ρέθυμνο ή ίδια συναυλία θα γίνει κανονικά στις 2 Σεπτέμβρη όπως γράφει το περιοδικό.