Eντυπώσεις απο την συναυλία της Rihanna

Ένα chivas…δύο μπέργκερ…και οι VEGAS…

Τα μόνα που είχαν ενδιαφέρον μέχρι τις δέκα το βράδυ ….λίγα λεπτά μετά έκανε την είσοδο της η Rihanna μέσα σε μια λίμο… όλοι περιμέναμε να ξυπνήσουμε επιτέλους και να δούμε τον κόσμο να κουνιέται στον ρυθμό της… αλλά δεν…

Οι περίπου 7.000 θεατές, μαζί με τους λίγους celebrities (που περισσότερο ήρθαν για τις δηλώσεις στις κάμερες που βρισκόντουσαν έξω από το γήπεδο παρά για την εκρηκτική τραγουδίστρια, έμοιαζαν λες και παρακολουθούσαν παράσταση στο μέγαρο…χειροκρότημα μόνο στο τέλος κάθε πράξης…. μοναδικές εξαιρέσεις η Εύη Αδάμ  και ο Γιώργος Σατσίδης που προσπαθούσαν να δώσουν τον ρυθμό στους άλλους…
Η Rihanna έκανε σίγουρα ότι καλύτερο μπορούσε και προσπαθούσε συνεχώς να ξεσηκώσει το κοινό που για ένα άγνωστο λόγο έδειχνε να μην συμμετέχει… ελάχιστες ήταν οι στιγμές που καταλάβαινες ότι βρισκόσουν σε συναυλία … και το βλέμμα «έπαιζε» περισσότερο στις ωραίες παρουσίες που πλαισίωναν το μπαράκι των VIP.
Η πρώτη της εμφάνιση, εντυπωσιακή…. με ένα αποκαλυπτικό γκρι κορμάκι… την δεύτερη άλλαξε απλώς παπούτσια… την τρίτη έβαλε πάλι μπότες, την τέταρτη μποτάκια… την Πέμπτη… την έκτη… ναι μόνο παπούτσια άλλαζε..μέχρι και γαλότσες… μα μόνο ένα κορμάκι ;;;… αχ καταραμένη οικονομική κρίση….
Δεν πειράζει εμείς την αγαπάμε και έτσι… ελπίζουμε ότι η ευχή της να μας ξαναδεί σύντομα να ήταν αληθινή, γιατί θέλουμε να την απολαύσουμε ξανά… σε νέες επιτυχίες και με ένα πιο ζεστό κοινό… της αξίζει.

athensbars

ΣΧΟΛΙΟ ΧΝ+Μ

Το πρωι της Τετάρτης ακούσαμε στον ΑΝΤ1 για 20.000 κόσμο…