2/9/2011

Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Ώρα : 21.30

Είσοδος : 12 € – προπώληση 10 €

 

Νίκος Αναστασάκης, στην κιθάρα και τη φωνή, γεννημένος στα Χανιά, είναι μουσικός στη Νέα Υόρκη όπου παίζει δικά του τραγούδια με σπουδαίους μουσικούς σε γνωστά μπαρ της πόλης όπως τα Lucille’s BB King’s, Sullivan Hall, Living Room-Googie’s Lounge, Wicked Willy’s, Arlene’s Grocery, Lion’s Den, Underscore, 169 bar, Sidewalk cafe, 11the Street Bar, Bar 4, Jersey Boys.
Ο Γιώργος Αθάνας, στο μπάσο και τη φωνή, είναι ενεργό μέλος σε rock funk μπάντες στη Θεσσαλονίκη και ιδρυτικό μέλος των “Hot Spread”.
Ο Γιώργος Παπάζογλου, στα ντραμς, υπήρξε μέλος της καλύτερης ίσως blues μπάντας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια τους “Blues Wire”, ενώ και οι δυο παραπάνω έχουν συνεργαστεί με διάσημους μουσικούς όπως είναι οι: Nick Gravenites, Johnny Nicolas, Lousiana Red, Big Sleep, Nick and the Backbone κά.
Η Lola de Hanna, Ελληνo-αμερικανή, είναι συνθέτρια και τραγουδίστρια γεννημένη στην Αθήνα. Έχει συνεργαστεί με μουσικούς και παραγωγούς στη Βοστώνη, το Λονδίνο, την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη. Η Lola de Hanna γράφει και τραγουδά ποπ, ροκ, μπλουζ, μεταλ και ηλεκτρονική μουσική. Γνώρισε τους Strayblue την άνοιξη του 2011 στη Νέα Υόρκη. Από τότε συνεργάζονται και εμφανίζονται συχνά σε γνωστούς μουσικούς χώρους της πόλης.

ΚΕΠΕΔΔΗΧ