Αύριο Παρασκευή η κλήρωση του 14ου «Κουρούμπελο» beach volley

Αύριο Παρασκευή 1η Ιουλίου στο «Cafe Irini», θα γίνει η κλήρωση των ομίλων του 14ου «Κουρούμπελο» Beach Volley, το οποίο θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα στην παραλία κάτω από το Haagen Dazs.

Το «Irini Café» του Μιχάλη Θυμιατζή, συμμετέχει από το 1998 στο τουρνουά και μάλιστα τότε είχε φθάσει στον τελικό, χάνοντας 2-1 σετ από το «café-café».

Στον όμιλο με τους ισχυρούς θα είναι οι οκτώ παρακάτω ομάδες:

Το «Haagen dazs», που σήκωσε πέρσι την κούπα, το «Μetropolis» με την παρέα του Πέτρου Κλαψινού, που ουσιαστικά είναι η περσινή φιναλίστ, το «Ανατολίτικο» του Κώστα Κουκούλη, που ενισχύθηκε με τους Μπουρτάνη, Καραμιχάλη και Γιώργο Λαδάκη.

Το «Barcode», που στη δεύτερη συμμετοχή του από πέρσι, αλλά με την είσοδο του στην οκτάδα έδειξε ότι αξίζει μια θέση στο SUPER «Κουρούμπελο».

Η ιστορική ομάδα του «Irini» των Θυμιατζή, Κουταλά, Κουτσοφλιανιώτη, το «Cul De Sac», που πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερό σαν ομάδα, καθώς κάθε χρόνο κυριαρχούσε, το «Αερικό» του Καραγιαννάκη, η περσινή ομάδα του «Iguana», που πήρε την τέταρτη θέση στο περσινό «Κουρούμπελο», και τα «Μπλε Παραθυρα»(νέα ομάδα) με τους Πανταγιά, Σκαρβέλη, Γεωργόπουλο εκεί να πρωταγωνιστούν μαζί, όμως και με τους Νομικό, Αστρινάκη από το «Separe», που τελικά δεν θα κατεβάσει ομάδα.

Στον όμιλο τώρα του Clasico Κουρούμπελο οι οκτώ ομάδες είναι: «ΕΧΟ» με τη γνωστή παρέα του Παυλόπουλου, Δρετουλάκη, Τριποδιανού, το «Εννέα Όγδοα», που πέρσι έφθασε στον τελικό, «Τα Γουρουνάκια» στην παρθενική τους εμφάνιση με τους πιτσιρικάδες Αντωνακάκη, Σμπυράκη, Τζανιδάκη, Καλλιγιάννη, Πετρακάκης, φαβορί για τελικό του Clasico.

«Το Ασίκικο» του Τσιτσάρη, Κάβουρα, Χατζηδάντη, το «Εl Clasico» του Γιάννη Καραβιώτη, που ήταν από τις πρώτες ομάδες που συμφώνησαν στο νέο θεσμό με τα δυο πρωταθλήματα σε ένα.

Το «Bistro 22» του Σήφη Μαμαλάκη με τη γυναικεία σύνθεση από μέλη του ΟΠΕΡ και το «Nuvel» με την παρέα του Δημήτρη Λίτινα.

[rethnea.gr]