Τι κάνει η Μαρία Μενούνος στο Mall;

H ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ηθοποιός Maria Menounos επισκέπτεται αποκλειστικά το Public, στο The Mall of Athens, για να υπογράψει το πρώτο της βιβλίο “The EveryGirl’s Guide to Life”.

H ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ηθοποιός Μαρία Μενούνος (Maria Menounos) επισκέπτεται αποκλειστικά το Public, στο The Mall of Athens, για να υπογράψει το πρώτο της βιβλίο “The EveryGirl’s Guide to Life”, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 19:00.

Το “The EveryGirl’s Guide to Life” είναι ένας χρήσιμος οδηγός, διαποτισμένος από συμβουλές για μια “πράσινη” στάση των γυναικών απέναντι στη ζωή. “Είναι ένας οδηγός από το Α έως το Ω, για το πως θα τα καταφέρουμε να τα κάνουμε όλα, με τρόπους καλύτερους, ταχύτερους και κυρίως φθηνότερους, ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε” δήλωσε η Μαρία Μενούνος σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα ecorazzi.

“Είτε πρόκειται για συμβουλές μακιγιάζ,για εύκολες και σωστές δίαιτες, για τιπς διακόσμησης με λίγα χρήματα, για εύκολες και σωστές δίαιτες, για τρόπους εκγύμνασης, έτσι ώστε να διατηρούμε την φόρμα μας, αλλά και τρόπους για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία που όλες αξίζουμε. Με άλλα λόγια περιλαμβάνει όλα όσα μου έχει διδάξει η ζωή μέχρι σήμερα”.

H τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός έχει γεννηθεί στο Μέντφορντ (Medford), της Μασσαχουσέτης, στις 8 Ιουνίου 1978. Το 1996 με την συμπαράσταση της οικογένειάς της και των φίλων της συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Massachusetts Teen USA και κέρδισε την πρώτη θέση. Το 1999 συμμετείχε και στον διαγωνισμό Miss Massachusetts USA και κέρδισε τη δεύτερη θέση. Στο μεταξύ συνέχιζε τις σπουδές δημοσιογραφίας.

Εργάζεται σαν δημοσιογράφος στο κανάλι NBC στις εκπομπές “Today Show” και “Access Hollywood”. ‘Εχει παίξει σε ταινίες όπως το Fantastic Four (2005) και Kickin It Old Skool (2007). Επίσης, το 2005 χάρισε τη φωνή της στον χαρακτήρα Eva Adara στο video game “James Bond 007: From Russia with love”.

Το 2006, μαζί με τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά παρουσίασε τον 51ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2006.

Το 2008 έγινε η πρώτη δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα.