Πολλές αλλαγές στα μουσικά πράγματα της πόλης, στη χειμερινή σαιζόν…

Πολλές αλλαγές θα δούμε στα μουσικά πράγματα της πόλης μας το χειμώνα που έρχεται.

Ηδη το σκηνικό μετα το 2010  -ίσως και λίγο νωρίτερα- έχει αλλάξει…

Η νέα μόδα και τάση είναι τα μικρά μαγαζιά, τα μεζεδάδικα με δύο-τρία όργανα και χωρις μηχανήματα ήχου και παράλληλα οι έκτακτες εμφανίσεις κάθε είδους καλλιτεχνών σε κλάμπ μικρά ή μεγάλα, που κι αυτα κάνουν τις παραχωρήσεις τους, αλλάζοντας ρεπερτόριο και ύφος και κατεβάζoντας το ποτό στα 7 και τα 8 ευρω !!

Οι καλιτέχνες απο το κέντρο, που έχουν μια μεγάλη προβολή και είναι στην επικαιρότητα είναι ένα σίγουρο χαρτι για να τονωθεί η κίνηση σε κάποια μαγαζιά που τους φιλοξενούν και συνήθως βγαίνουν κερδισμένα αν και αυτα τα λάϊβ μειώθηκαν τον τελευταίο χρόνο.

Η κρητική μουσική παραμένει σταθερή αξία, όμως συζητείται ότι το ένα απο τα δύο μεγάλα μαγαζιά στα Χανιά που φιλοξενούν κρητικά σχήματα, ίσως δεν ανοίξει το χειμώνα που έρχεται.

Μαθαίνουμε λοιπον ότι μουσική σκηνή απο τις πιο γνωστές, ετοιμάζεται να γίνει μεζεδάδικο ενω άλλη πολυ γνωστή και επιτυχημένη μουσική σκηνή, την ερχόμενη χειμερινή σαιζόν θα λειτουργήσει μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα ενω τον υπόλοιπο χρόνο θα εμφανίζονται καλλιτέχνες απο την Αθήνα !!

Πολλες λοιπον οι αλλαγές που θα δούμε και όπως λέμε στην καθημερινότητα : “και πούσαι ακόμα !!”