“Εξοχικόν κέντρον” Αβυσσινός

Πριν μερικά χρόνια το κέντρο Αβυσσινός στα Σπήλια έγραφε τη δική του ιστορία στην παραδοσιακή μουσική. Φέτος το καλοκαίρι μεταβάλλεται σε εξοχικόν κέντρον και είναι έτοιμο να προσφέρει την πολιτιστική του δροσιά στους ηρακλειώτες που αναζητούν μια διαφορετική πολιτιστική πρόταση ή οποία όμως να συνδυάζεται με καλό φαγητό.


Και για τα δύο φέτος έχει μεριμνήσει η μουσική σκηνή «Θεωρείον» η οποία θα μεταφέρει στα Σπήλια το πλεονέκτημα της να οργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις που καταλήγουν σε ατέλειωτα γλέντια μεταφέροντας παράλληλα την ποιότητα στην φιλοξενία των πελατών της.
Στο καταπράσινο περιβάλλον του εξοχικού κέντρου του Αβυσσινού στα Σπήλια έχει μεταφερθεί το μεράκι για διασκέδαση και μια δροσερή διάθεση για ένα καλοκαίρι πολιτιστικά ευχάριστο.
Το εξοχικόν κέντρον στα Σπήλια φιλοδοξεί να γίνει μια όαση πολιτισμού στην οποία η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ οι τιμές στο φαγητό θα συμβαδίζουν με την οικονομική κατάσταση.

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ
Το εξοχικόν κέντρον Αβυσσινός στα Σπήλια κάνει την πρεμιέρα του την Πέμπτη 9 Ιουνίου με τον Δημήτρη Σγουρό.
Βαθύς γνώστης της Βυζαντινής μουσικής ο Δημήτρης Σγουρός, δάσκαλος στο επάγγελμα αλλά και …δάσκαλος στην κρητική μουσική, έχει καταφέρει να διατηρήσει την κρητική μελωδία σε μονοπάτια που αξίζει κανείς να γνωρίσει μέσα από αυτή την καλοκαιρινή συναυλία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ
Την Παρασκευή 10 Ιουνίου τη διασκέδαση ο Κωστής Αβυσσινός σε μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς καθώς στο πάλκο μαζί με τον ταλαντούχο τραγουδιστή θα είναι οι δεξιοτέχνες του μπουζουκιού Μανόλης Πάππος και των κρουστών Τάκης Μπάρμπας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ
Το Σάββατο το εξοχικόν κέντρον Αβυσσινός υποδέχεται μια μεγάλη ερμηνεύτρια του ελληνικού τραγουδιού τη Λιζέτα Καλημέρη.
Η Λιζέτα Καλημέρη συναντά το συγκρότημα Αρμός, σε μια μοναδική μουσική παράσταση πλημμυρισμένη από υπέροχες μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια!