Ράνια Θρασκιά:Επέστρεψε στο MEGA

Νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα εμφάνισής της, προκειμένου να βοηθήσει τον ταλαιπωρημένο από την εγχείρηση Γιώργο Λιάγκα, βρέθηκε σήμερα η Ράνια Θρασκιά στο πλατό του “Πρωινό Mou” σε ρόλο συμπαρουσιάστριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος παρουσιαστής δυσκολεύεται να σταθεί πολλή ώρα όρθιος και για τον λόγο αυτό, την ώρα της μαγειρικής με τον σεφ Βασίλη Καλλίδη κάλεσε στο πλατό τη Ράνια Θρασκιά ευχαριστώντας την για την παρουσία της εκεί, αφού η ίδια αποφεύγει τελευταία τις τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Η 36χρονη παρουσιάστρια είπε ότι κατανοεί το πρόβλημα υγείας του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και τη δύσκολη θέση της Φαίης Σκορδά τη συγκερκιμένη χρονική περίοδο. Μάλιστα, χαριτολογώντας είπε: «Και το παιδί μπορώ να σας κρατάω!». Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας υπενθυμίζοντας ότι η Ράνια Θρασκιά υπήρξε οικοδέσποινα στον Όμορφο Κόσμο το πρωί του Mega και έχει μεγάλη οικειότητα με όλους τους συνεργάτες και το συνεργείο της πρωινής εκπομπής, της είπε αστειευόμενος: «Σήμερα αισθάνομαι εγώ ότι είμαι ο καλεσμένος σου!»

[tellawoman.gr]