Εφυγε η κρητικιά Κατερίνα, απο το Greek Idol

Το 3ο live ξεκίνησε με μια ομαδική εμφάνιση των παιδιών στο τραγούδι «Hold It Against Me» της Britney Spears με τους εννέα υποψήφιους on stage !!

H Ρούλα με εμφάνιση ροκ και αυτή τη φορά φορώντας μαύρο σακάκι και κολάν με ασημένια πέδιλα υποδέχθηκε καλεσμένους, υποψήφιους και κοινό…

Οι εμφανίσεις των παιδιών δίχασαν τους κριτές, με τον Κώστα Καπετανίδη και τον Πέτρο Κωστόπουλο να δίνουν το πρώτο τους για φέτος ρεσιτάλ διαφωνίας με καρφάκια, γκριμάτσες και χειρονομίες.

Οι λεκτικοί διαξιφισμοί μεταξύ τους κορυφώθηκαν με αφορμή την κριτική τους στον Γιώργο Ξυλούρη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος χαρακτήρισε προκλητικό το γεγονός ότι ο παίκτης αποκαλείται κλώνος απλά και μόνο επειδή είναι ανιψιός του μεγάλου Νίκου Ξυλούρη και ο Κώστας Καπετανίδης ενοχλημένος του απάντησε πως ούτε και στις εκπομπές θα έπρεπε να γίνονται χειρονομίες που γίνονται στα γήπεδα όπως έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή του.

Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων ξεκίνησε η ψηφοφορία, για την οποία η Ρούλα είπε πως σημειώθηκε ρεκόρ τηλεφωνημάτων και επί σκηνής ανέβηκε ο Γιώργος Σαμπάνης με το καινούριο του τραγούδι «Μυστήριο Τρένο» και το συγκρότημα Otherview.

Οι 3 διαγωνιζόμενοι που άρεσαν λιγότερο στο κοινό ήταν ο Άρης Πασκλασοβίτης, η Κατερίνα και η Μαρία. Η Κατερίνα Κουκουράκη με το τραγούδι της Shaya, «Far from everything» ήταν αυτή που τελικά δεν έπεισε το κοινό και αποχώρησε. Για τον Άρη το καρδιοχτύπι σταμάτησε νωρίς ενώ για τις δύο κοπέλες συνεχίστηκε μέχρι το τέλος με την Κατερίνα να ξεσπάει σε κλάματα και την Ρούλα να προσπαθεί να την παρηγορήσει…