nalyssa green trio σε ακουστικό ύφος:
nalyssa: φωνή, πιάνο, κιθάρα, θέρεμιν
bagg (εβάνκελος): γήινα κρουστά
spir (σπυρίδων λιβάνης): μπάσο, κιθάρα


D.I.Y., μπαρόκ, το κάλλος και η αναζήτηση του, μινιμαλισμός, ειλικρίνεια, η απενεχοποίηση της ανάγκης, η αναζήτηση της Μητέρας θεάς, αυτισμός, ποστ πανκ, φολκ, συνθ ποπ και ψυχεδέλεια. Μα πάνω από όλα η αγάπη.

Το 2010 η Ναλύσσα Γκρήν ένιωσε την επιτακτική ανάγκη να ηχογραφήσει τα τραγούδια που για χρόνια συνέθετε και ερμήνευε κυρίως μόνη της στο σπίτι ή και για φίλους. Την άνοιξη του ίδιου έτους έφτιαξε μια βαλίτσα, πήρε το θέρεμιν, μετά πήρε το κτελ και πήγε στην Πάτρα όπου βρήκε τον Σπύρο Λιβάνη (aka Spir) και στο φοιτητικό του δωμάτιο αρχίσαν να γράφουν τα τραγούδια της.
Μετά από αρκετά ταξίδια στην όμορφη Πάτρα και ένα τελευταίο στο εξωτικό Βραχάτι, ο δίσκος Barock ήταν πια έτοιμος. Γραμμένος αποκλειστικά με σπιτίσια μέσα, εξωνυχιστικό ψάξιμο μέχρι την τελευταία του σταγόνα και κυρίως πολλή αγάπη.
Όπως φτιάχτηκαν τα τραγούδια, με τρόπο “καν’το-μόνος-σου”, έτσι φτιάχτηκε μετέπειτα και το πάκατζινγκ από την αρχιτέκτονα και υπαρξιακά εικαστικό Κάκια Κωνσταντινάκη και έτσι διανέμεται τώρα και ο δίσκος. Από χέρι σε χέρι.
Το φθινόπωρο του 2010 ξεκίνησαν τα λάιβ της μπάντας που συστάθηκε με σκοπό να αποδίδει τα τραγούδια της Ναλύσσας με ψυχή, καρδιά, εσωτερικευμένη ή ενεργητική ένταση και γοητεία.

Free Download Barock: www.nalyssagreen.com