Ο Αντώνης Μιτζέλος στο My cafe

Την Δευτέρα 11 Απριλίου το My cafe “ροκάρει” και σας παρουσιάζει μια καθαρόαιμη rock παράσταση έμπνευσή του συνθέτη Αντώνη Μιτζέλου.

Μαζί του η Πένυ Σκάρου και καλεσμένος ο Κώστας Καζάκος.

…Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων τον Δεκέμβριο στον χώρο πολιτισμού “passport” στον Πειραιά με τίτλο ”ΤΡΟΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ” ο Αντώνης Μιτζέλος ξεκινάει μια μεγάλη περιοδεία και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, παρουσιάζοντας τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί και μεγάλες του επιτυχίες από την εποχή των ¨ΤΕΡΜΙΤΩΝ¨ και τον ¨ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ¨ έως και σήμερα.

“ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΚΟ” – “ΣΚΟΝΗ” – “ΠΟΣΟ ΣΕ ΘΕΛΩ” – “ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ” – “ΤΙΠΟΤΑ” – “Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΦΟΡΑ” – “ΝΑ ‘ΦΕΥΓΑ” – “ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΜΕ” – “ΨΥΧΗ ΒΑΘΕΙΑ” – “ΠΕΣ ΜΟΥ ΘΑΛΑΣΣΑ” – “ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ” – “ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΑ ΔΥΟ”. είναι μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του Αντώνη Μιτζέλου που θα παρουσιάσει ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης και κιθαρίστας , και φυσικά τα νέα του τραγούδια που σύντομα θα κυκλοφορήσουν! Μια 3ωρη δυνατή, χιουμοριστικό- ροκ παράσταση, με βασικούς συνεργάτες την μοναδική ‘κιθάρα του’ και την Πένυ Σκάρου μια νέα ροκ τραγουδίστρια σε δικά της τραγούδια, αλλά και επιλογές από την παγκόσμια ροκ σκηνή ( Nirvana-lenny kravitz κ.α).
Με τη μαγική κιθάρα του Αντώνη και τις μεγάλες του επιτυχίες, το μουσικό ταξίδι αρχίζει εδώ..

Καλεσμενος επι σκηνης ειναι ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ!μαζι θα παρουσιάζουν κλασικά, αξέχαστα τραγούδια (Led Zeppelin, Deep Purple, Doors, Green Day, Rory Gallagher, Blur, Ξύλινα Σπαθιά, Παύλο Σιδηρόπουλο κ.α.) αλλά και κομμάτια από την δισκογραφική του δουλεία «ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ»