Εκλεισε το αεροδρόμιο Καστελίου ο Παμπούκης, στην Hochtief

Σύμφωνα με τη χθεσινή εκπομπή του Στέφανου Χίου στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra channel, ο υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης στο πρόσφατο του ταξίδι στη Γερμανία συμφώνησε πολλά και σημαντικά για το μέλλον της χώρας. Ενα απο αυτα είναι το κλείσιμο της συμφωνίας, ώστε η Γερμανική εταιρεία Χόχτιφ να αναλάβει το νέο αεροδόμιο ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ,

στο Ηράκλειο -φιλέτο το βλέπουν ασφαλώς οι Γερμανοί, 70 χρόνια μετα την εισβολή στην Κρήτη- με όρους όπως το ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

Οι υπόλοιπες δεσμεύσεις του υπουργού -σύμφωνα με την εκπομπή- αφορούσαν πολλα και δυσοίωνα για τη χώρα μας, μεταξύ των οποίων η παραίτηση αξιώσεων ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ απο τον Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, η μη αναφορά στα ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΧΩΡΙΑ, το σταμάτημα της περαιτέρω δημοσιότητας του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ SIEMENS και η συμφωνία για ανάληψη του έργου επέκτασης στου αεροδρομίου ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ επίσης απο την Χόχτιφ.

Στην ίδια εκπομπή μάθαμε για το ποσό των εισαγωγών την περσυνή χρονιά απο την Γερμανία που έφτασε στα 27 δίς ευρω, όταν η δεύτερη Ευρωπαϊκή χώρα είναι η Γαλλία με 2,5 δις ευρώ. Σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία, μεταξύ των άλλων εισάγουμε απο την Γερμανία : ξυλοκάρβουνα, τσεμπέρια, σκουπίδια χαρτιού κ.α.

Τι εισάγουμε απο Γερμανία