Ξεχρεώσαμε !!! Βρέθηκαν ξεχασμένα swaps…

Ναι είναι γεγονός !!!

Απο δύο ξεχασμένους λογαριασμούς του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ φαίνεται ότι 100 δις ευρω έχουν ήδη αποπληρωθεί την 4ετία 2000-2004 και με την εκποίηση ενος πακέτου SWAPS που βρέθηκαν ξεχασμένα σε μυστικό λογαριασμό του Υπουργείου θα αποληρωθούν τα υπόλοιπα 200 δις ευρω !!!

Λέγεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Σημίτης και ο Γ.Παπαντωνίου γνώριζαν μόνο αυτους τους λογαριασμούς και οι οποίοι είχαν παραδώσει την πληροφορία στους υπέυθυνους της Ν.Δ. οι οποίοι όμως με το άγχος των Ολυμπιακών αγώνων το 2004, το ξέχασαν…

Σαν μάνα εξ ουρανού έπεσε η είδηση μόλις πριν απο λίγο. Ακόμα δεν έχουν συνέλθει στα Υπουργεία και στη Βουλή επικρατεί αναστάτωση και ενθουσιασμός !!

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα κάνει διάγγελμα στις 2.00 σε διακαναλική μετάδοση !!!

Ο Υπουργός Γ.Παπακωνσταντίνου επιστρέφει απο Βρυξέλλες κι  η Λούκα Κατσέλη απο Κομοτηνή και έχουν ήδη παραγγελθεί 1.000 ακριβές Γαλλικές σαμπάνιες για να γιορταστεί το γεγονός στο ξενοδοχείο Μεγ.Βρεττάνια !!

Ενθουσιασμένοι επιχειρηματίες και εφοπλιστές, επανενεργοποίησαν τον λογαριασμό Πετσάλνικου και  τοποθέτησαν ήδη μεγάλα ποσά για την επικείμενη ΑΝΑΚΑΜΨΗ της οικονομίας !!!

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες τις επόμενες μέρες…

[blog oneirobatis]

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ…. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!