Η Luz Casal με… «ψηλά τακούνια» στο Μέγαρο Μουσικής

Η μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ αφηγείται με τον χαρακτηριστικό προσωπικό και λυρικό της τρόπο, διαχρονικές ανθρώπινες ιστορίες για τον οικουμενικό έρωτα, το καθολικό πάθος και την ίδια τη ζωή.

Η Ισπανίδα ερμηνεύτρια Luz Casal, με μια εντυπωσιακή και πολυμελή ορχήστρα σημαντικών σολίστ, θα ανέβει την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαρτίου στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ενώ την Κυριακή 20 Μαρτίου θα γεμίσει την αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η κορυφαία Ισπανίδα τραγουδίστρια με 24 συνολικά δίσκους και εκατομμύρια πωλήσεις, είναι πλέον η πιο διάσημη εκπρόσωπος της pop- και όχι μόνο- ισπανικής μουσικής σκηνής στον κόσμο. Εισήγαγε το rock στην Ισπανία και ταυτόχρονα, εξήγαγε τη σύγχρονη μουσική δημιουργία της χώρας της σε όλο το κόσμο, πειραματιζόμενη συνεχώς με νέα είδη και συνεργαζόμενη με μεγάλους καλλιτέχνες, τραγουδώντας είτε rock μπαλάντες, είτε blues, είτε tango, bolero και flamenco.

Στη σκηνή, με τη συνοδεία 13 σπουδαίων μουσικών, θα ερμηνεύσει ιδανικά τους μεγαλύτερους μουσικούς θησαυρούς της μητρικής της γλώσσας, προκαλώντας για άλλη μια φορά ρίγη συγκίνησης. Εκτός από τα θρυλικά «Un Αno de Amor» και «Piensa en mi» από την ταινία «Ψηλά Τακούνια» και μερικά ακόμα πασίγνωστα latin anthems από τη δεκαετία του ’50 και μετά, η Casal θα ερμηνεύσει και τραγούδια από το νέο της album «La Pasion», όπως είναι και ο τίτλος της παράστασης.

Πληροφορίες: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα , 210 7282333 / Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου & Παραλία, 2310 895800, εισιτήρια 20-70 ευρώ.

[clickatlife.gr]