Το’πνιξε το κουνέλι… για να τον αφήσουν να ταξιδέψει

Την οργή των φιλοζωικών οργανώσεων στο Ηράκλειο έχει προκαλέσει η ενέργεια ενός 63χρονου να πνίξει ένα κουνέλι μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων, προκειμένου να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα.
Ο 63χρονος οδηγήθηκε στην αποτρόπαια αυτή πράξη όταν βρέθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου να μεταφέρει στις χειραποσκευές του ένα κουνέλι και 10 αβγά.

Οι υπάλληλοι τον ενημέρωσαν ότι δεν γίνεται να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος με το κουνέλι.  Όταν η ώρα άρχισε να περνάει και επομένως να γίνεται ορατός ο κίνδυνος να χάσει την πτήση του, ο 63χρονος άρπαξε το κουνέλι και το έπνιξε με τα χέρια του. Όσοι είδαν το θέαμα έπαθαν σοκ ενώ κάποιοι του επιτέθηκαν φραστικά και ζήτησαν να συλληφθεί και να τιμωρηθεί.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομικός, στη θέα του οποίου, όμως, ο 63χρονος κατέρρευσε και χρειάστηκε να κληθεί ο γιατρός του αεροδρομίου. Όπως προέκυψε, ο άνδρας θα ταξίδευε στην Αθήνα για να υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς με το κουνέλι και τα αβγά να είναι το δώρο που θα έκανε στον γιατρό που θα τον χειρουργούσε.

Ο ίδιος όταν συνήλθε υποστήριξε ότι δεν έκανε κάτι κακό αφού, όπως είπε, «το κουνέλι θα πήγαινε για σφάξιμο, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό»!

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος ο 63χρονος αλλά να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία. Ο ηλικιωμένος τελικά ταξίδεψε για την Αθήνα, για να υποβληθεί στη σοβαρή επέμβαση.

Πηγή: 2810.gr