Ράδιο Αρβύλα, γιοκ του χρόνου ;;

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Αντώνης Κανάκης στο ένθετο της εφημερίδας “Αποκαλύψεις” άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η πετυχημένη εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» να μη συνεχιστεί του χρόνου. Σε ερώτηση για το τι θα γίνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Αντώνης Κανάκης ήταν σαν την Πυθία.

«Μπορεί και να σας εκπλήξει αυτό που θα σας πω, αλλά έχουμε κάποιες σκέψεις και κάποιους ενδοιασμούς, Και αυτό οφείλεται σε ένα και μοναδικό γεγονός, το πόσο απίστευτα κουραστικό και εξωντοτικό είναι το «Ράδιο Αρβύλα» σε καθημερινή βάση. Πραγματικά δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε»!!!!

Τι έγινε ρε παιδιά;;; Μας περιμένουν ανατροπές την επόμενη σεζόν; Ίδομεν…

Πάντως ο Αντώνης Κανάκης, είπε λίγα πράγματα και για την προσωπική του ζωή. Αν και δε θέλησε να απαντήσει αν αυτή τη στιγμή είναι ερωτευμένος ή όχι, αποκάλυψε ότι η ιδέα της οικογένειας είναι μέσα στο μυαλό του.

«Η σκέψη για οικογένεια και παιδιά είναι κάτι πολύ ανθρώπινο, επομένως είναι απολύτως φυσιολογικό να την έχω κι εγώ».

Όσο για την κριτική που έχουν ασκήσει κατά καιρούς σε παρουσιαστές του ΑΝΤ1, όπως η Τατιάνα Στεφανίδου, ή ο Γ. Παπαδάκης, ο Αντώνης Κανάκης ξεκαθαρίζει ότι ποτέ ο ΑΝΤ1 δεν έχει επιχειρήσει να τους λογοκρίνει. Άλλωστε οι… «Ραδιοαρβυλιώτες» από την αρχή είχαν ξεκαθαρίσει στο σταθμό ότι μια εκπομπή σάτιρας πρέπει να σατιρίζει τους πάντες, ακόμα κι αν αυτοί είναι στο ίδιο κανάλι, γιατί χωρίς ελευθερία λόγου δεν μπορεί να υπάρξει σάτιρα.

Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» αναφέρθηκε επίσης και στην οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας, τονίζοντας ότι τα προηγούμενα χρόνια είχε γίνει ένα πάρτι ασυδοσίας και από τους πολιτικούς και από τους πολίτες. Κι αν και όπως λέει είναι δυσάρεστο να μας επιβάλλουν οι απέξω να σοβαρευτούμε, είναι αισιόδοξος ότι μετά από όλα αυτά θα γίνει και αυτό.

Όσο για το ποιο θα είναι το μέλλον μας σαν χώρα; Ο Αντώνης Κανάκης απαντά με μεγάλη δόση χιούμορ: «Παρακαλώ απευθύνετε την ερώτηση αυτή στον κ. Χαρδαβέλλα»!!!

Madata