Την Κυριακή θα γίνουν τελικά τα δύο παιγνίδια των πλέϊ οφ

Τελικά ούτε την Πέμπτη διεξήχθησαν τα δύο παιχνίδια για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ μεταξύ του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και της ΑΕΚ με τον Αρη στο ΟΑΚΑ, αφού η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την αναβολή τους εξαιτίας των επεισοδίων που έλαβαν το τελευταίο διήμερο και κατόπιν σχετικού αιτήματος της ΕΛΑΣ.

Αναλυτική η ανακοίνωση:

«Η Super League, σε συνέχεια σχετικού αιτήματος της ΕΛ.ΑΣ., αποφάσισε την αναβολή των αγώνων της 3ης αγωνιστικής ημέρας των play off. Η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή».

Με νέα απόφασή της το βράδυ της Πέμπτης, η Σούπερ Λιγκ όρισε τα ματς της τρίτης αγωνιστικής να διεξαχθούν την Κυριακή 9 Μαΐου, σε αντίθεση με την επιθυμία των φιλοξενουμένων που είχαν ζητήσει αυτην την Κυριακή να διεξαχθούν τα ματς της τέταρτης αγωνιστικής για να μην μπουν στη διαδικασία νέας μετακίνησης.

Έτσι πραγματοποιείται αυτό που επιθυμούσαν οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, το πρόγραμμα των αγώνων δεν αλλάζει, απλά μεταφέρεται κατά μια αγωνιστική.

Με βάση το δεδομένο αυτό λοιπόν, αντί η διαδικασία των πλέι οφ να λήξει στις 16 Μαϊου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, θα λήξει τρεις μέρες αργότερα, στις 19 του μήνα.

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 9 Μαϊου

16:45 ΑΕΚ – ΑΡΗΣ,
19:00 ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετάρτη 12 Μαϊου

16:45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ,
19:00 ΑΡΗΣ – ΑΕΚ

Κυριακή 16 Μαϊου

19:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ
21:15 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Τετάρτη 19 Μαϊου

21:15 ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
21:15 ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ

[Entercity]