«Dancing With The Stars»: Φεύγει η Βελίκοβα – Έρχεται η Πρεζεράκου

Σε πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται οι προετοιμασίες για το «Dancing With The Stars». Ανατροπές, μετατάξεις, όλα τα έχει ο μπαξές για το επιτυχημένο ριάλιτι του ΑΝΤ1, που θα δούμε σε λίγο καιρό στις οθόνες μας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, καθώς φέτος η κριτική επιτροπή δεν θα είναι η ίδια: η Γκαλένα Βελίκοβα φεύγει, η Έρρικα Πρεζεράκου, έρχεται! Τι σημαίνει αυτό; ότι τη θέση της διεθνούς φήμης χορεύτριας, θα πάρει η περσινή νικήτρια του «Dancing», Έρρικα.

Ωστόσο, η Γκαλένα δεν θα πάει ανεκμετάλλευτη, καθώς θα αξιοποιηθεί σύμφωνα με το ταλέντο, τις γνώσεις και την εμπειρία της. Τι σημαίνει αυτό; ότι θα συμμετέχει στην εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου και μαζί θα κάνουν τα παρασκήνια του «Dancing With The Stars». O, τι συμβαίνει δηλαδή στα live της Κυριακής, αλλά και στις πρόβες της εβδομάδας.

Το παρασκήνιο της απόφασης αυτής δεν το ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε, είναι ότι τόσο η Έρρικα όσο και η Γκαλένα, είναι από τα αγαπημένα παιδιά του ΑΝΤ1. Έτσι το κανάλι, δεν θα μπορούσε να αφήσει καμία από τις δυο τους δυσαρεστημένη. Οι συζητήσεις άλλωστε είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό, και κατά πως φαίνεται, οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να κινηθούν όπως οι επιτροπές του εξωτερικού, όπου ο νικητής, γίνεται μέλος της κριτικής επιτροπής την επόμενη χρονιά.

Την επόμενη εβδομάδα, θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και το trailer του ριάλιτι στο οποίο όπως είναι φυσικό, πρωταγωνιστεί η παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια.

Συνολικά, γυρίστηκαν δυο trailers. Το ένα το έκανε μόνη της η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ hot λεπτομέρεια, είναι και η κοινή σκηνή που γύρισε με τον Γιάννη Λάτσιο. Η Ζέτα βγαίνει από ένα ασανσέρ, ο Γιάννης Λάτσιος την πλησιάζει, και αφού κάνουν μια χορευτική κίνηση τύπου tango, ξαναφεύγει. Η συνέχεια; επί της οθόνης!

[star.gr]