Ορφέας Περίδης και Human Touch στο Ηράκλειο

Το Σάββατο 5 Μάρτη στη Μουσική Σκηνή «Μύλος» στο Ηράκλειο.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου ο Ορφέας Περίδης, ένας από τους πιο αγαπημένους σύγχρονους τραγουδοποιούς της χώρας, συναντάται με τους Σταύρο Λάντσια, Γιώτη Κιουρτσόγλου και David Lynch, κορυφαίες μουσικές προσωπικότητες της χώρας μας και ιδρυτές του θρυλικού συγκροτήματος Human Touch, στη Μουσική Σκηνή Μύλος, στο Ηράκλειο. Πρόκειται για την πιο προκλητική μουσική συνάντηση του φετινού χειμώνα.

Ο Ορφέας Περίδης και οι Human Touch διαμόρφωσαν ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις πιο σημαντικές στιγμές έκφρασης και επαφής τους με το κοινό. Αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες του Ορφέα Περίδη ερμηνεύονται από τους Human Touch μοναδικά και μπλέκονται με τις jazz, fusion και funk συνθέσεις τους.

Ονειροπόλος και δημιουργικός ο Ορφέας Περίδης κόντρα στις δυσκολίες και τα φοβικά σύνδρομα των καιρών επιμένει να μας ταξιδεύει στο κόσμο των συναισθημάτων και της λύτρωσης και γι’ αυτό συνεργάζεται με ένα group που έχει έντονη προσωπικότητα, μοναδικό στυλ και ξεχωριστό χαρακτήρα, λόγω της ελευθερίας που νοιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό και ταυτοχρόνως να τον μοιράζονται.

[cretevents.gr]