Σύσκεψη για να…μην πούμε το νερό-νεράκι

“Κύριο μέλημά μας, είναι να σχεδιάσουμε την πολιτική μας, σε ότι αφορά την διαχείριση των νερών στο Νομό.

Σε αυτό, θα βοηθήσουν τα δυο φράγματα του Βαλσαμιώτη στα Χανιά και το Φράγμα Ποταμών Αμαρίου στο Ρέθυμνο, τα οποία θα δώσουν μια ανάσα, τόσο στην ύδρευση και στην άρδευση των Χανίων όσο και του Ρεθύμνου.”


Αυτό ανέφερε μιλώντας στο Flashnews.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, ο οποίος την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, θα συγκαλέσει σύσκεψη  στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στις 10:00 το πρωί, με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων Φορέων με στόχο να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστα φαινόμενα λειψυδρίας, που είχαν καταγραφεί στο Νομό Χανίων, πέρυσι το καλοκαίρι.

Flashnews

ΣΧΟΛΙΟ

Κατ’αρχην μη μας τρελλάνουνε πάλι πως δεν έβρεξε φέτος και δεν (θα) έχουμε νερο… είδαμε όλοι τι νερα έχει ρίξει έως τώρα ! Η εύκολη λύση για τους άρχοντες τα τελευταία χρόνια είναι : Θέλουμε νερό ; Γεωτρήσεις !! Για όσους δεν γνωρίζουν,  οι Αμερικάνοι της βάσης έχουν φροντίσει να παίρνουν το καλύτερο νερο, αυτο απο τις πηγες των Αρμένων, με δικη τους σωλήνα που φέυγει και πάει στο Ακρωτήρι… Εμεις θα πρέπει να πίνουμε το άνοστο νερο των γεωτρήσεων ενω για τις αδρεύσεις τα επιφανειακά νερα (Κερίτης κλπ) είναι ανεκμετάλλευτα και τρέχουν στη θάλασσα μέχρι τον Ιούνη… και πληρώνουμε και ολόκληρο  ΟΑΔΥΚ…