Θα προικίσει τις αδερφές του με τα χρήματα από το Big Brother ο Γιάννης Φουκάκης!

Με τις βαλίτσες τους γεμάτες από… χρήματα και εμπειρίες επιστρέφει στην αγαπημένη του Αγία Βαρβάρα ο νικητής του «Big Brother» Γιάννης Φουκάκης που σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Down Town” ήδη έχει σχεδιάσει πως θα διανείμει το έπαθλο που απέσπασε από το ριάλιτι.


Ο Κρητικός που κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών έχει ως πρώτο στόχο να βοηθήσει τους γονείς του και τον αδελφό του, θα προικίσει τις αδελφές του και κατόπιν θα προχωρήσει στα δικά του σχέδια.  Θα αρραβωνιαστεί με τη σύντροφό του, θα χτίσει το σπίτι του και θα παντρευτεί.

Μεταξύ άλλων, είπε στο περιοδικό:

«Με το Big Brother είδα μέρη, τοπία πανέμορφα, που δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου και είμαι ευγνώμων για αυτό. Αλλά ποτέ δεν είχα την επιθυμία να ταξιδέψω πιο μακριά. Έχω καλούς φίλους σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, με έχουν καλεσμένο στον τόπο τους, τους φιλοξενώ κι εγώ στο χωριό, όποτε έρχονται στην Κρήτη, αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Και είναι αρκετό».

Από μικρός στα βάσανα ο Γιάννης, ο οποίος έμαθε να σφάζει και να γδέρνει ζώα, να εκτελεί αγροτικές εργασίες. Ήταν ένα παιδί που δεν αγαπούσε και ιδιαίτερα τα μαθήματά. Το πιο βασικό που έμαθε όμως, είναι πως η οικογένεια είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει στον κόσμο: «Βασικό πράμα, όχι μόνο στο χωριό, ή το νησί μας, αλλά σε όλο τον κόσμο – πιστεύω – είναι το σπίτι, η οικογένεια. Το σπίτι είναι μία βάση. Αν δεν αγαπάς το σπίτι σου, ήντα αγαπάς;».

«Οι Κρητικοί δεν είμαστε διαφορετικοί, απλώς είμαστε πιο δεμένοι, ζούμε σε πιο κλειστές κοινωνίες, γνωριζόμαστε πιο εύκολα» καταλήγει. «Ενδιαφέρεσαι για τον διπλανό, άμα τον δεις να πάθει πράμα… Και στις σχέσεις υπάρχει άλλη νοοτροπία: Πρώτο και κύριο είναι ο σεβασμός. Πολύ σημαντικό κομμάτι Δεν υπάρχουν πολλές ελευθερίες. Όπου πας, πας σοβαρά. Και από τη στιγμή που πας σοβαρά, έχεις όμορφη, σωστή και καλή αντιμετώπιση. Το σπίτι κάθε ανθρώπου είναι ιερό, το σέβεσαι. Κι όταν σέβεσαι, σε σέβονται. Είναι ζήτημα του ζευγαριού. Είστε μαζί, περνάτε καλά; Τότε θα γνωρίσεις τους δικούς της, να ξέρουν ότι είστε μαζί».

[CretePlus]