Ο Δ. Σκαρμούτσος στο Κουτουλουφάρι- Ετοιμάζει επιχειρηματική κίνηση

Ο γνωστός σεφ , Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο άνθρωπος με τα….24 τατουάζ (!)  εθεάθη στο όμορφο και γραφικό Κουτουλουφάρι, σήμερα το πρωί και δεν ήταν για διακοπές…

Άλλωστε, χθες βρισκόταν στο Ηράκλειο μαζί με τον συνέταιρό του, τον γνωστό δημοσιογράφο, Σταύρο Θεοδωράκη για την παρουσίαση του βιβλίου του δεύτερου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρεται να νοικιάσει πολύ γνωστό παραδοσιακό εστιατόριο της περιοχής που, στις καλές εποχές, “έγραψε” ιστορία!

Ο Δ. Σκαρμούτσος,  που είναι στο επάγγελμα εδώ και πολλά χρόνια, έγινε περισσότερο δημοφιλής μέσα από το τηλεοπτικοί “Master Chef” του Μega Channel, εργάστηκε στην Αμερική, είναι συνιδιοκτήτης του κρητικού εστιατορίου “Αλάτσι” στην Αθήνα μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη και τώρα θέλει να χαρίσει τις υπέροχες γεύσεις του και στους Κρητικούς.

Οι πληροφορίες μου λένε ότι στην επιχειρηματική κίνηση που ετοιμάζεται – και που θα φέρει και πάλι το όνομα “Αλάτσι” – δεν θα είναι συνέταιρος ο Σταύρος Θεοδωράκης αλλά με τον Δ. Σκαρμούτσο θα συνεργαστεί γνωστός δημοσιογράφος- ανταποκριτής αθηναϊκού τηλεοπτικού καναλιού στην Κρήτη.

[cretalive.gr]