Εκδήλωση για την επίδραση κεραιών και κινητών τηλεφώνων

Ενημερωτική εκδήλωση “Βιολογικές επιδράσεις της έκθεσης σε συστήματα κινητών επικοινωνιών” διοργανώνουν ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 10ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων και η Επιτροπή Κατοίκων Χαλέπας, την Τετάρτη 19/1/2011, στις 18:30 το απόγευμα.

“Πόσο σωστό είναι να προσέχουμε τα παιδιά από την βλαβερή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, όταν δεν ανησυχούμε που μεγαλώνουν δίπλα σε κεραίες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας;”

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Βιολογικές επιδράσεις της έκθεσης σε συστήματα κινητών επικοινωνιών” διοργανώνουν ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 10ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων και η Επιτροπή Κατοίκων Χαλέπας, την Τετάρτη 19/1/2011 το απόγευμα (ώρα προσέλευσης 18.30), στο μεγάλο αμφιθέατρο της Σχολής Χανίων του ΤΕΙ Κρήτης.

Κύριοι ομιλητές θα είναι ο Δρ. Γεώργιος Αρχοντάκης, Νευροχειρουργός και Διευθυντής του Νευροχειρουργικού Τμήματος και της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και ο Δρ. Ιωάννης Βαρδιάμπασης, Επίκουρος Καθηγητής και Διευθυντής του Τομέα Τηλεπικοινωνιών και του Εργαστηρίου Ευρυζωνικών Επικοινωνιών & Ηλεκτρομαγνητικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Κρήτης.

Στα πλαίσια των ομιλιών θα αναπτυχθούν οι βιολογικές επιδράσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, θα αναφερθούν τα όρια επικινδυνότητας που η πολιτεία έχει θεσπίσει, θα παρουσιαστούν μετρήσεις, και θα δοθεί απάντηση στο ερώτημα “πόσο σωστό είναι να προσέχουμε τα παιδιά από την βλαβερή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, όταν δεν ανησυχούμε που μεγαλώνουν δίπλα σε κεραίες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας;;”. Στο τέλος θα γίνει συζήτηση με συμμετοχή του κοινού και θα απαντηθούν ερωτήσεις.