Πολιτευτής με ρόπαλο στον Άγιο Παντελεήμονα

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο από τα επεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα προκάλεσε τη διαγραφή από το ΛΑΟΣ του πολιτευτή του κόμματος και υποψήφιου Δημάρχου στη Θήβα, Νίκου Τούτουζα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος φορώντας κράνος και κρατώντας σιδηρολοστό διακρίνεται να συμμετέχει με τις ομάδες των ακροδεξιών, οδηγώντας στην απόφαση του πρόεδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη να τον διαγράψει από το κόμμα, κατηγορώντας τον για «ακραίες αντιδημοκρατικές ενέργειες».

Μιλώντας αποκλειστικά στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, ο Νίκος Τούτουζας υποστήριξε πως βρέθηκε στον ‘Αγιο Παντελεήμονα, καθώς θέλησε να συμπαρασταθεί στους κατοίκους, ενώ ερωτηθείς για τον σιδηρολοστό απάντησε πως «ήταν πλαστική σωλήνα πεσμένη κάτω στο δάπεδο. Στο δρόμο υπήρχαν ποδαρικά από τραπέζια, πράγματα μ’ ένα ανακάτωμα».

Ωστόσο, ο κ. Τούτουζας υποστήριξε πως δεν μπορούσε να χαρακτηρίσει τις ομάδες. «Ελληνικές σημαίες κρατούσαν οι άνθρωποι, τίποτα περισσότερο. Είδα ότι τους επευφημούσαν οι κάτοικοι και μου έκανε φοβερή εντύπωση, ενώ σε αντίθετη περίπτωση είδα, ότι αποδοκίμαζαν τα ΜΑΤ, που επιτέθηκαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

[youtube width=”550″ height=”350″]http://www.youtube.com/watch?v=VLp-UgbJk9o&feature=player_embedded[/youtube]

newsbomb