Σε σπίτι συγγενών του δράστη εντοπίστηκε η κοπέλα που είχε αρπάξει 20 χρονος στα Χανιά

Σε θρίλερ εξελίχθηκε από τις 810 το πρωί μια πρωτοφανής υπόθεση αρπαγής μιας ανήλικης κοπέλας 17 ετών από έναν 20 χρόνο με τον οποίο συνδεόταν μέχρι και πρόσφατα.


Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό χαρακτηρίζονται πρωτοφανείς αλλά και πρωτόγνωρες καθώς παρόμοιο περιστατικό δεν έχει καταγραφεί τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια

Η νεαρή κοπέλα επέβαινε σε δικυκλο το οποίο οδηγούσε ο 16 χρόνος αδελφός της.
Ξαφνικά ένας νεαρός που επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο εντόπισε το δικυκλο με τους δυο επιβαίνοντες στην περιοχή του Κλαδισου άρχισε να το καταδιώκει καταφέρνοντας, πέφτοντας με μεγάλη ταχύτητα πάνω του, να το εμβολίσει στην οδό Περιβολιων των Χανίων.

Από τη σύγκρουση, το δικυκλο βρέθηκε κάτω από σταθμευμένο αγροτικό αυτοκίνητο, η νεαρή κοπέλα αλλά και ο αδελφός της βρέθηκαν στο οδόστρωμα και όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, ο οδηγός του αυτοκινήτου άρπαξε την κοπέλα την έβαλε στο αυτοκίνητο του και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα έφυγε από το σημείο.
Σύμφωνα με τον μάρτυρα η κοπέλα ίσως να ήταν τραυματισμένη καθώς όπως περιεγραψε οδηγήθηκε στο αυτοκίνητο αιμόφυρτη

Στο σημείο λίγο μετά, έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ .που μετέφερε στο νοσοκομείο τον οδηγό του δικυκλου και αδελφό της κοπέλας που επίσης τραυματίστηκε.
O νεαρός νοσηλεύεται με κάταγμα στα κάτω άκρα.
Η αστυνομία αναζητά τον δράστη γνωρίζοντας τα στοιχεία του ενώ όπως εκτιμά γνώριζε την νεαρή κοπέλα με πιο πιθανή εκδοχή να έκανε ότι έκανε τυφλωμένος από ερωτικό πάθος καθώς πριν λίγο καιρό τον είχε εγκαταλείψει
Η άποψη αυτή συμφωνα με πληροφορίες επιβεβαιώθηκε και από τον αδελφό της κοπέλας που μπόρεσε παρά τον τραυματισμό του να δώσει πληροφορίες στις αρχές.
Η κοπέλα ζούσε μαζί με τον 20 χρόνο.
Η ιστορία αυτή ωστόσο όσο αφορά την εξέλιξη της είχε αίσιο τέλος καθώς η ανήλικη βρέθηκε σε σπίτι σε συγγενικό πρόσωπο του δράστη στα Τεμενια καλά στην υγεία της
Οι φόβοι για τραυματισμό της κατά την σύγκρουση δεν επαληθεύθηκαν ωστόσο αυτό που σίγουρα θα της μείνει αξέχαστο είναι η περιπέτεια της.

[neakriti.gr]