Ειδικοί σύμβουλοι στο Δήμο Κισάμου ;

Στο Κισαμίτικο μπλογκ Sadentrepese είδαμε την παρακάτω είδηση που μας εξέπληξε !!

Μετά τους αντιδημάρχους, τον πρόεδρο του Δ.Σ, τα μέλη των επιτροπών οικονομικών και ποιότητας ζωής, τους υπευθύνους των παιδικών σταθμών, αλλά και τον επικεφαλής της υπό ίδρυση εταιρίας (ύδρευση-άρδευση-βιολογικός) δεν μένει να μάθουμε τίποτα άλλο, εκτός κι αν προκύψουν ..ειδικοί σύμβουλοι !

Μάλιστα σε κουβέντα που είχα χθες με εκλεγμένο, μου αποκάλυψε ότι έχουν δικαίωμα να προσλάβουν ειδικό σύμβουλο εκτός από τον δήμαρχο και οι αντιδήμαρχοι…….καλά κρασιά λοιπόν, αν αληθεύει η πληροφορία !

Read more: http://sadentrepese.blogspot.com/2011/01/blog-post_4422.html#ixzz1ALmK9J5O

ΣΧΟΛΙΟ ΧΝ+Μ

Πραγματικά η είδηση μας εξέπληξε !! Ειδικοί σύμβουλοι στο Δήμο Κισάμου ;; Που ; Εκει που τα έργα είναι (Κομβοι Νοπηγείων & Κουρφαλόνα, Βιολογικός, παράκαμψη Καστελίου, δρόμος προς Μπάλλο κ.α.) είναι ανύπαρκτα, εκεί που το εισόδημα του αγρότη μειώνεται δραματικά χωρις να ενδιαφέρεται κανείς , εκει που δεν υπάρχει σχεδιασμός για την τουριστική ανάπτυξη κλπ κλπ… εκει θα έχουν και οι Αντιδήμαρχοι συμβούλους ειδικούς ;; Τέλος πάντων, αν είναι για καλό ας έχουν, αλλά ας κλείσουν και τα γραφεια τους όσο θαναι συμβουλοι και θα παίρνουνε μισθό,  αν είναι μηχανικοί, δικηγόροι, λογιστές, να δουλέψει και κανένας άλλος…