Δεν περνάει κουνούπι στο κέντρο των Χανίων….

Κουνούπι δεν περνάει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Χανίων καθώς μεγάλες ουρές αυτοκινήτων έχουν σχηματιστεί από τους εξορμούντες για τις τελευταίες εορταστικές αγορές, αλλά και απο πολλους που απλώς κάνουν τη βόλτα τους απολαμβάνωντας το χειμωνιάτικο ήλιο και τον καλο καιρό που μας επεφύλασσε η τελευταία μέρα του χρόνου !!

Με τη βοήθεια του καιρού λοιπον μικροί και μεγάλοι κατέβηκαν στο κέντρο για  μια ευχάριστη βόλτα στις βιτρίνες και πολλοί μερακλήδες για τον καθιερωμένο “χαβαλέ” με μεζέδες και κρασί, στη Δημοτική Αγορά και σε άλλα σημεία του εμπορικού κέντρου.

Μπορεί η έλλειψη χρημάτων φέτος να είναι έντονη, αλλή η καλή διάθεση και το εορταστικό πνεύμα δεν μας εγκαταλείπουν. Ακόμα κι αν  οι αγορές είναι περιορισμένες είναι σίγουρο πως η βόλτα στις στολισμένες βιτρίνες δεν κοστίζει….

Ενημερωτικά να πούμε ότι ο Κάτολας είναι φρακαρισμένος σε μόνιμη βάση. Οι δρόμοι γύρω απο την αγορά έχουν πολυ κίνηση, ενω η Χατζ.Γιάνναρη και η Σκαλίδη είναι πολύ μποτιλιαρισμένες. Η Αποκορώνου παλεύεται ενω η Μ.Μπότσαρη κοντα στον Απόλωνα είναι ασφυκτικά γεμάτη…

Καλη συνέχεια στα ψώνια και του χρόνου με υγεία αλλά χωρίς μνημόνια… !!!