Πέθανε ο Bobby Farrell των Boney M

Μια τραγική σύμπτωση θέλησε ο 61χρονος Bobby Farrell, να αφήσει την τελευταία του πνοή στην Αγία Πετρούπολη, την πόλη στην οποία μεγαλούργησε τον περασμένο αιώνα ο Ρασπούτιν που τόσο είχε τραγουδήσει ο γνωστός τραγουδιστής των Boney M.  

Ο εκρηκτικός τραγουδιστής που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν για εμφανίσεις στην Αγία Πετρούπολη, βρέθηκε νεκρός από το προσωπικό του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε παραπονεθεί πρόσφατα για αναπνευστικά προβλήματα αλλά τα αίτια του θανάτου του παραμένουν ανεξακρίβωτα.

Παρά την αποκάλυψη του παραγωγού των Boney M, πως ο Farell δεν είχε καμία συμμετοχή στην δισκογραφία του συγκροτήματος, αλλά τραγουδούσε μόνο στις live εμφανίσεις, η εκρηκτική παρουσία του Farrell δεν μπορεί να σβήσει από τη μνήμη όλων όσων δόξασαν το θρυλικό τετραμελές συγκρότημα που με τραγούδια όπως τα “Daddy Cool”, “Rasputin” και “Rivers of Babylon” μεσουράνησε στη ντίσκο σκηνή από το 1975 έως και τη διάλυσή του το 1986.

Ο Bobby Farrell είχε γεννηθεί στο νησί Aruba της Καραϊβικής, από όπου έφυγε σε ηλικία 15 ετών. Περιπλανήθηκε στη Νορβηγία και την Ολλανδία μέχρι να καταλήξει στη Γερμανία, όπου και ξεκίνησε την καριέρα του ως dj. Εκεί τον ανακάλυψε ο παραγωγός Frank Farrian και του πρότεινε να γίνει μέλος του group Boney M. Από τη δεκαετία του ’60 ζούσε στην Ολλανδία και μετά τη διάλυση του συγκροτήματος πάντα πιστός στη ντίσκο συνέχισε τις εμφανίσεις του με περιοδείες σε όλον τον κόσμο.

[youtube width=”550″ height=”350″]http://www.youtube.com/watch?v=UFQkfHnVU7o&feature=player_embedded[/youtube]