Γιάννης Κότσιρας: «Δεν είναι στις προτεραιότητες μου ένας δεύτερος γάμος»

Ο Γιάννης Κότσιρας δεν είναι απλώς ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές. Είναι ευθύς χαρακτήρας ,ε πολύ καλό λόγο και θάρρος να παραδέχεται τα λάθη του. Ο ίδιος μιλάς σε εβδομαδιαία εφημερίδα για τα μουσικά shows και για το αν αναδεικνύουν ταλέντα.
«Θα μπορούσαν αν το κάνουν γιατί μπορεί αν μετέχουν ταλέντα, όμως στο βωμό της τηλεθέασης δεν ασχολούνται με τα παιδιά, αλλά με ειρωνείες, ίντριγκες της κριτικής επιτροπής. Δεν με ενδιαφέρουν οι διαμάχες των μελών της κριτικής επιτροπής που είναι τις περισσότερες φορές στημένες». Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του ήταν όταν έβγαινε το διαζύγιο του. «Ήταν πριν περίπου 5 χρόνια, όπου άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα στη δουλειά και στη ζωή μου».
Τι λέει ο ίδιος για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου; «Δεν είναι στις προτεραιότητες μου. Η οικογένεια είναι ένας τομέας τον οποίο έχω αφήσει αρκετά πίσω, γιατί όταν βάζεις κάποιους στόχους συνήθως αγχώνεσαι και κάνεις λάθη. Επομένως ακολουθώ τον δρόμο που λέει κι ένα δικό μου τραγούδι «Όσα είναι να έρθουν, θα ‘ρθουν».
Πηγή: Θέμα people