Ηθικό το πρόβλημα στον ΟΑΔΥΚ

Ζήτημα ηθικής τάξεως θέτει ο Δήμαρχος Μουσούρων Ξενοφών Αρναντωνάκης, αναφορικά με τον ισολογισμό που συζητήθηκε και πέρασε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΔΥΚ. Ο κ. Αρναντωνάκης δεν υπέγραψε τον ισολογισμό, τονίζοντας πως υπάρχουν πληρωμές υπαλλήλων του οργανισμού που είτε είναι αποσπασμένοι, είτε δεν έχουν εμφανιστεί σχεδόν ποτέ.

Ο ισολογισμός πέρασε μετά και την αντικατάσταση του Δημάρχου Μουσούρων από άλλο μέλος, όπως τουλάχιστον προβλέπεται από το καταστατικό του ΟΑΔΥΚ.
Ωστόσο, ο κ. Αρναντωνάκης ξεκαθαρίζει πως, ηθικά τουλάχιστον, δε μπορούσε να υπογράψει για την πληρωμή υπαλλήλων φαντασμάτων στον Οργανισμό.
Βέβαια καλό είναι να μάθουν και όλοι οι Χανιώτες ποιοι είναι αυτοί οι υπάλληλοι φαντάσματα και γιατί πληρώνονται…αν και από ότι έμαθα κάποιοι είναι αποσπασμένοι σε βουλευτή και κάποιος είναι εν ενεργεία δήμαρχος …… κατά τα άλλα καλά κάνουν και μας τα παίρνουν εμάς…βέβαια τις τελευταίες μέρες του σαν δήμαρχος, μας τα αποκάλυψε αυτά ο αγαπητός Ξενοφών, τον υπόλοιπο καιρό που ήταν άραγε; 

http://sadentrepese.blogspot.com/#ixzz184iDk4vK