Η μούσα του οίκου Louis Vuitton είναι Ελληνίδα

Φορώντας μία υπέροχη midi φούστα του οίκου Louis Vuitton, συνδυασμένη με τοπ της ίδιας φίρμας, με styling που παραπέμπει στη δεκαετία του ’60 και με φόντο την Εθνική Βιβλιοθήκη της Αθήνας, η Αβελυν Τζενετάκου ποζάρει για ένα από τα κορυφαία περιοδικά μόδας των Ηνωμένων Πολιτειών κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Τόσο που η γενική διευθύντρια του οίκου Caroline Krug ζήτησε να δει το book της Ελληνίδας καλλονής, καθώς δεν αποκλείεται η Αβελυν να είναι το κεντρικό πρόσωπο στην παγκόσμια καμπάνια της εταιρείας.

Με χρώμα ελληνικό

Το περιοδικό Genlux, μία από τις «βίβλους» των ανθρώπων της μόδας στις Ηνωμένες Πολιτείες, επέλεξε την Αβελυν για τη φωτογράφηση των ρούχων και αξεσουάρ του οίκου Louis Vuitton.

Η φωτογράφηση έγινε στο κέντρο της Αθήνας, στα σκαλιά του επιβλητικού κτιρίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης στην οδό Πανεπιστημίου, με την Αβελυν να δίνει τον καλύτερό της εαυτό και μοναδικές πόζες στο shooting.

Μετά από αυτό, ήδη η χάρη της έφτασε στο Παρίσι και η διευθύντρια του κορυφαίου οίκου θέλει να δει τις προηγούμενες δουλειές της, θέτοντάς την πρώτη στη λίστα των υποψήφιων μοντέλων που θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν στην παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια της Louis Vuitton.

Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα στο συγκεκριμένο κόνσεπτ και νιώθω ευλογημένη που υπήρξε ενδιαφέρον από μεγαλοστελέχη της εταιρείας», δήλωσε η ίδια στη Real life για την προοπτική που ανοίγεται μπροστά της και συνεχίζει: «Δεν ενθουσιάζομαι, ωστόσο, διότι είμαι άνθρωπος που κρίνα από το αποτέλεσμα»

Οσο για την απόφασή της να ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό, η Αβελύν τονίζει: «Σε μία εποχή που το μόντελινγκ περνά και αυτό όπως και όλα τα άλλα επαγγέλματα κρίση, το να ανοίγεται μία πόρτα συο εξωτερικό αίναι κάτι πολύ σημαντικό».

Από μικρή στα…φώτα

Η Αβελυν Τζανετάκου, αν και καινούργια στον χώρο του μόντελινγκ, έχει καταφέρει με αργά και σταθερά βήματα να κατακτήσει ό,τι άλλα μοντέλα δεν έχουν καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια. Η εκρηκτική ξανθιά, με καταγωγή από τη Μάνη, αν και μόλις 20 χρονών, έχει στεφθεί βασίλισσα της ομορφιάς κατακτώντας τον τίτλο της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός τον περασμένο Μάιο.

Στην ηλικία μόλις των 15 ετών, η ίδια ζήτησε από τους γονείς της να φοιτήσει σε σχολή μοντέλων.

Αν και εκείνοι ήταν αρχικά αντίθετοι με μία τέτοια προοπτική, τελικά τη βοήθησαν να φοιτήσει σε σχολή μοντέλων και έτσι κατάφερε να αποκτήσει τις γνώσεις που ήθελε για να μπορέσει να ασχοληθεί τελικά με τον χώρο.

Σχεδόν αμέσως ξεκίνησε να κλείνει δουλειές ως μοντέλο, όμως δεν άφησε ούτε για μία στιγμή σε δεύτερη μοίρα τα μαθήματά της στο σχολείο, καθώς η μεγάλη της λατρεία ήταν η ψυχολογία, την οποία ήθελε να σπουδάσει.

Στο μεταξύ, βλέπει την καριέρα της ως μοντέλο να απογειώνεται και αν τελικά είναι εκείνη που θα γίνει το κεντρικό πρόσωπο της παγκόσμιας διαφημιστικής καμπάνιας της Louis Vuitton, τότε μάλλον θα μιλάμε για ένα από τα λίγα μοντέλα Ελληνίδες που κάνουν καριέρα και στο εξωτερικό.

[real.gr]