Θρίλερ με την εξαφάνιση 41χρονου πλοιάρχου

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε ο πλοίαρχος ενός μικρού δεξαμενόπλοιου στην Κρήτη, λίγη ώρα αφ’ ότου επισκέφθηκε τραπεζικό κατάστημα στις Μοίρες για να κάνει ανάληψη χρημάτων της μισθοδοσίας του πληρώματος. Ήδη έχουν συμπληρωθεί τρία 24ωρα και δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ τα κινητά του τηλέφωνα είναι απενεργοποιημένα.

Ο 41χρονος πλοίαρχος του μικρού δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη» που εφοδιάζει με καύσιμα άλλα πλοία, ξεκίνησε στις 2 Δεκεμβρίου το μεσημέρι από τους Καλούς Λιμένες Ηρακλείου με προορισμό το υποκατάστημα της τράπεζας στις Μοίρες, από το οποίο όπου έκανε ανάληψη 28.000 ευρώ για τη μισθοδοσία του πληρώματος. Φεύγοντας από την τράπεζα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με μέλος του πληρώματος στο οποίο είπε ότι βρίσκεται καθ’ οδόν προς το πλοίο.

Όμως, από τότε δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής. Τα τρία κινητά τηλέφωνα που είχε, είναι απενεργοποιημένα και οι συνάδελφοί του φοβούνται ότι κάτι κακό του συνέβη κατά την επιστροφή του. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας στην οποία εργάζεται, αλλά και οι ναυτικοί που αποτελούν το πλήρωμα του δεξαμενόπλοιου, απέκλεισαν το ενδεχόμενο να πήρε τα χρήματα και να έφυγε…

Ως τώρα, οι έρευνες που διενεργούν τόσο οι λιμενικοί όσο και οι αστυνομικοί, δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Η Αστυνομία έδωσε την περιγραφή του αναζητούμενου, που έχει ύψος 1,75 – 1,80 με κοντά σγουρά μαλλιά, στρογγυλό πρόσωπο και γαλάζια μάτια και την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε  άσπρη μπλούζα και γκρι παντελόνι φόρμας, ενώ οδηγούσε ένα ασημί τζιπ.

[protothema.gr]