Business woman η κόρη της Ελπίδας

Business woman η κόρη της Ελπίδας! Το όνομά της είναι Ηρα Κατσαντώνη. Πρόκειται για την κόρη της γνωστής τραγουδίστριας Ελπίδας που αυτή την περίοδο βλέπουμε στο «Just the 2 of us». Η πανέμορφη Ηρα διατηρεί κατάστημα με παιδικά ρούχα στο Κολωνάκι. Είναι μια πολύ φωτογενής, περιζήτητη γυναίκα, που, όπου και αν βρίσκεται, κάνει τα φλας να αστράφτουν για λογαριασμό της.

Η Ηρα είναι ευτυχισμένη και στην προσωπική της ζωή. Παντρεύτηκε το 2007 στο «Porto Hydra» τον εκλεκτό της καρδιάς της. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα συνόδευσε τη μητέρα της στο πάρτι για τον εορτασμό των πέντε χρόνων κυκλοφορίας εβδομαδιαίου περιοδικού και έκλεψε την παράσταση στο πλευρό της.

Ο πατέρας της, Στάθης Κατσαντώνης, είναι διακεκριμένος αρχιτέκτων και χαμηλών τόνων άνθρωπος, που την υπεραγαπά.

Η σχέση της με τη διάσημη μαμά της είναι φιλική. Θέλουν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί. Εκμυστηρεύονται τα πάντα η μία στην άλλη. Οπως είναι φυσικό, μεταξύ των πρώτων που συζήτησε η Ελπίδα την πρόθεσή της να συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό talent showι του Mega ήταν η κόρη της, η οποία την παρότρυνε να πάρει μέρος.

Και βέβαια, η Ηρα κάθε Κυριακή μαζί με την παρέα της στήνεται στην TV και παρακολουθεί τη μητέρα της και τον παρτενέρ της Θεοχάρη Ιωαννίδη να δίνουν ρέστα στο πλατό του «Just the 2 of us». Αμέσως μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου της τηλεφωνεί και της λέει τη γνώμη της.

Η Ηρα θαυμάζει απεριόριστα τη μητέρα της, που εδώ και τριάντα πέντε χρόνια μεσουρανεί στην εγχώρια μουσική σκηνή. Κατά τα άλλα, απασχολεί τις κοσμικές στήλες, αφού θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες κοπέλες της Αθήνας που ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο στιλ τους. Η ίδια συχνάζει σε γνωστά στέκια και επιστήθιες φίλες της είναι η παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη και η σχεδιάστρια μόδας Σύλια Δραγούνη.

Espresso