Απίστευτη ρεμούλα στον ΟΚΑΝΑ επι Αβραμόπουλου !!

Στο blog press.gr δημοσιεύτηκε η έκθεση του Υπουργείου υγείας για την κατάσταση που επικρατούσε στον ΟΚΑΝΑ.

Σπατάλες, διακρίσεις και εν συντομία ρεμούλα ατελείωτη !! Για παράδειγμα έδωσαν σε ένα χρόνο 3.300.000 εκατομμύρια ευρω σε security !!!

Το θέμα είναι μετα τη διαπίστωση αυτη αφενός να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι και να μην κάνουν τα ίδια και χειρότερα αυτοι που παρέλαβαν και νάρθουμε μετα απο 3-4 χρόνια να συζητάμε τα ίδια…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Καταπέλτης είναι η επίσημη έκθεση του υπουργείου Υγείας για την κατάσταση που επικρατούσε την προηγούμενη τριετία στον ΟΚΑΝΑ, όταν υπουργός Υγείας ήταν -και είχε την εποπτεία του Οργανισμού, άρα και την πολιτική ευθύνη- ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ” είναι ο τίτλος της κι αυτό λέει πολλά…
Το πλήρες τρισέλιδο κείμενο των συμπερασμάτων της Έκθεσης αποκαλύπτει σήμερα το Rress-gr (πατήστε πάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν), σημειώνοντας ότι κατατέθηκε από την υφυπουργό Υγείας Φώφη Γεννηματά στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής, πολλά μέλη της οποίας (μεταξύ των οποίων ο πρώην υφυπουργός Υγείας της ΝΔ Θανάσης Γιαννόπουλος και ο Κώστας Κιλτίδης) ζήτησαν από την υφυπουργό «να στείλει αμέσως τους υπευθύνους στον εισαγγελέα»!
Από την Έκθεση προκύπτει ότι…

στον ΟΚΑΝΑ γινόταν, τουλάχιστον την τελευταία τριετία, το μεγάλο φαγοπότι.
Για λόγους καλύτερης ανάγνωσης, “σπάσαμε” σε χωριστά posts τα συμπεράσματα, όπως διατυπώνονται και στην Έκθεση – φωτιά. Κι αυτά είναι:

press.gr