Φεύγει από την Ελλάδα η Μιμή Ντενίση;

Καλεσμένη του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου η Μιμή Ντενίση δήλωσε στο κοινό ότι του χρόνου δεν θα είναι στην Ελλάδα.
«Φεύγω από την Ελλάδα για να ξεκουραστούν οι κουτσομπόληδες και να πάψουν να ασχολούνται μαζί μου. Σκέψου να με χάσουν για ένα-δυο χρόνια, τι θα πάθουν όσοι ασχολούνται μαζί μου!»

Αυτά είπε μεταξύ άλλων η Μιμή και θα συμφωνήσουμε μαζί της ότι πρέπει να σοβαρευτούμε και να ασχοληθούμε με σοβαρότερα πράγματα στην Ελλάδα. Ότι πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο μας.
Η κυρία Ντενίση κομψή και ανανεωμένη προσφέρθηκε να μαγειρέψει στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» και μάλιστα υποσχέθηκε να φτιάξει σουφλέ διαίτης με μαύρο ψωμί και τυρί διαίτης. Αποκάλυψε ότι μαγειρεύει για τους άλλους, ενώ η ίδια φροντίζει τη διατροφή της και κυρίως φτιάχνει νόστιμα φαγητά στη Μαριτίνα, γιατί όπως είπε είναι φαγού.
Όσο για το ρόλο της Μαρίας Κάλλας που ακούστηκε ότι θα ερμηνεύσει; Δήλωσε ότι η ίδια δεν έχει πει κάτι τέτοιο, αλλά δεν το διέψευσε. Απλά ξεκαθάρισε ότι η φωνή της Κάλλας δεν ντουμπλάρεται.

[gossip.tv]